19.4.19

Χειμωνάς: Όσοι διαμαρτύρονται για την Συμφωνία των Πρεσπών είναι ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες

Στη φωτό,  ο κύριος  με το σκουλαρίκι  είναι ο ...αψέκαστος  αντιφασίστας και υπέρμαχος της συμφωνίας των Πρεσπών Χειμωνάς!!!
Juan

Εσείς που αντιδράτε  στη συμφωνία των Πρεσπών  που αποκαλείσθε  από ορισμένους: φασίστες, ψεκασμένοι  κ.λ.π ,   καταθέστε μαζικές μηνύσεις εναντίον των υβριστών σας  για εξύβριση και αγωγές για ηθική βλάβη .


Φαίνεται από τις φάτσες τους και τον τρόπο που ντύνονται, είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα

«Ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες» είναι όσοι διαμαρτύρονται για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα, δήλωσε ο Θανάσης Χειμωνάς.

Ο  Χειμωνάς μάλιστα πρόσθεσε πως το ότι είναι φασίστες φαίνεται από «τις φάτσες τους» και από «τον τρόπο που ντύνονται»!


«Οι συγκεκριμένοι που είδαμε (σ.σ. στις διαμαρτυρίες στην Πτολεμαΐδα) και έχουμε δει σε τέτοιες εκδηλώσεις, που είναι καμιά δεκαριά κάθε φορά, είναι όλοι ψεκασμένοι ακροδεξιοί φασίστες. Είναι ξεκάθαρο από τις φάτσες τους, από τον τρόπο που ντύνονται», είπε ακριβώς.

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων του Σκάι, όπου μετείχε σε συζήτηση ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, ότι δεν είναι σωστό να μπαίνουν ταμπέλες, ο κύριος Χειμωνάς επέμεινε: «Συνήθως φαίνονται, οι οργανωμένοι ακροδεξιοί φαίνονται, τους καταλαβαίνεις, τους κοζάρεις. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, και λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Άμα ο άλλος είναι, εγώ είμαι Ολυμπιακός, είναι κακό; Έτσι κι αυτοί είναι φασίστες».


Πάντως στην συνέχεια της συζήτησης, ο  Χειμωνάς υποστήριξε πως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που επέβαλε την «ποινικοποίηση της αντίθετης άποψης» στην πολιτική συζήτηση.

protothema