22.4.19

Τσοβόλας: Να συνεργαστούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ...

Αγαπητέ Τσοβόλα, εσύ που "τάδωσες όλα" , δώσε και την ιδέα να συνεργαστούν και με το κόμμα των..."βαρελοφρόνων" μπας και πιάσουν το 3 (%)
και μπουν στη βουλή!
Juan

Τον Δημήτρη Τσοβόλα προσέγγισαν από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τον εντάξουν στην προοδευτική συμμαχία αλλά αυτός αρνήθηκε γιατί όπως είπε έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από την πολιτική.
 «Κάνουν προσπάθεια προσέγγισης ανθρώπων που βρίσκονται στον προοδευτικό χώρο. Εγώ επειδή δεν έχω αποφασίσει να εμπλακώ πάλι με την ενεργό πολιτική είπα όχι», είπε χαρακτηριστικά .
Ο Δημ.  Τσοβόλας  στην συνέντευξη του είπε ακόμα πως είναι γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή τη στιγμή η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι κυρίαρχη δύναμη στον ‘αντι-νεοφιλελεύθερο’ χώρο», σημείωσε ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό,  ο Δημ. Τσοβόλας επεσήμανε  : «Αποδείχθηκε πως έχει πολιτικές ικανότητες και πολιτικό λόγο. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σημαντικά».
Σε ότι αφορά  το ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως  «Εγώ λέω πως το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να συμμετέχει – καθαρά πλέον – σε αυτή τη διαδικασία της αντί-φιλελεύθερης παράταξης, αλλά με ίσους όρους βέβαια. Δεν το συζητώ».
eretikos.gr