15.4.19

Στο έλεος των εγκληματιών η χώρα: Λήστεψαν ντελιβερά και προκάλεσαν τροχαίο με έναν νεκρό!

Εγκληματίες, κατά κανόνα ..."Ρομά" οργιάζουν .Πρέπει να ληφθούν ριζικά μέτρα.
Juan
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα μετά από διάπραξη ληστείας σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις "Ρομα" που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν έναν διανομέα φαγητού και του άρπαξαν τις εισπράξεις του με την απειλή μαχαιριού.

Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσαν ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, απεγκλωβίστηκαν από το ΙΧ οι δύο από τους δράστες, ο ένας νεκρός, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να βγουν από το όχημα και διέφυγαν πεζοί.
Τραυματισμένα 2 άτομα, από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνέπεια τροχαίου, στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγ. Τριάδας, στο δήμο Αχαρνών Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα
«Μου την έπεσαν Ρομά με μαχαίρια» δηλώνει το θύμα
Το θύμα της ληστείας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, δήλωσε ότι του επιτέθηκαν τρεις Ρομά με μαχαίρια.

«Μου την έπεσαν τρεις Ρομά με μαχαίρια. Μου έσκισαν το μπουφάν, μου είπαν να μην μιλήσω και μου πήραν το τσαντάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.]
πηγη: pronews