18.4.19

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το ζήτημα των αποζημιώσεωνΓραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής


Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τους συκοφάντες, οι οποίοι σε διατεταγμένη υπηρεσία ψευδολογούν κατά της Χρυσής Αυγής και οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η Χρυσή Αυγή δεν ψήφισε υπέρ της διεκδικήσεως των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου από την Γερμανία. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο εμφανίστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, ο οποίος παρουσίαζε την συνεδρίαση.
Προκύπτει επίσης από τις τοποθετήσεις και τις αγορεύσεις όλων των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι πήραν τον λόγο στην διάρκεια της συνεδριάσεως.

Αυτό βεβαίως δεν μας εμποδίζει να καταγγείλουμε, όπως καταγγείλαμε και στην Βουλή την πολιτική υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θυμήθηκε το μεγάλο και σημαντικό αυτό ζήτημα λίγους μήνες πριν παραδώσει την εξουσία. Με μία απόφαση άνευ ουσιαστικού περιεχόμενου, ενώ είχε προεκλογικά δεσμευτεί από το 2014 ότι θα διεκδικήσει το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Πέντε ολόκληρα χρόνια δεν έκανε τίποτε και περιορίστηκε σε μια κενού περιεχόμενου ημερίδα στην Βουλή, ενώ η πρόταση της Χρυσής Αυγής ήταν η διεκδίκηση των Ελληνικών απαιτήσεων από την Γερμανία μέσω των διεθνών οργανισμών. Μια διεκδίκηση την οποία μπορεί να πραγματοποιήσει μόνο ένα Εθνικό κράτος σε αντίθεση με όλους αυτούς που κυβέρνησαν την Χώρα τις τελευταίες δεκαετίες και οι οποίοι ακολουθούν έναντι της Γερμανίας μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε. μια πολιτική υποταγής και ραγιαδισμού.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή