12.4.19

Το «εγκεφαλικό» στον ΣΥΡΙΖΑ με Π.Κουρουμπλή και Ε.Κουντουρά που «προσκύνησαν» τον Αμβρόσιο είναι μόνο η αρχή...

Αντιμέτωποι με την... αλήθεια για άλλη μία φορά στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να συσπειρώσουν το στενό κομματικό τους ακροατήριο, μετά τα απανωτά «εγκεφαλικά» που υπέστησαν από τις φωτογραφίσεις και τους θερμούς εναγκαλισμούς του πρώην υπουργού Ναυτιλίας και υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή
και της υπουργού Τουρισμού και επίσης υποψήφια ευρωβουλευτού Ελενας Κουντουρά με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, μια σεπτή μορφή της σύγχρονης Οθρθδοξίας και σφοδρό πολέμιο της Αριστεράς και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ποια είναι η αλήθεια; Οτι στην χώρα από πολιτικής άποψης, «όλα πάνε δεξιά». Και κανείς, ακόμα και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους, δεν μπορούν να αδιαφορήσουν για το «ρεύμα» ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με την Ορθοδοξία.
Η οργή του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, που τηλεφώνησε εξοργισμένος για να ζητήσει εξηγήσεις από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές γιατί συναντήθηκαν με το «χρυσαυγίτη Αμβρόσιο», απλά δείχνουν το εύρος της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ.
Και η απάντηση του Π.Κουρουμπλή προσεγγίζει την λεπτή ειρωνεία: «Η δημοκρατία πρέπει να είναι ανεκτική»!
Αλλά ποιος μπορεί από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να ψέξει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος; Πριν λίγες εβδομάδες Π.Κουρουμπλής και Ε.Κουντουρά οι ίδιοι στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκχώρηση της Μακεδονίας, δίνοντας «ανάσα ζωής» στο αριστερο-πασοκικό-ανελικό μόρφωμα, για να συνεχίσει το «έργο» του, δηλαδή την παράδοση των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας, μετά την εκχώρηση στους δανειστές για 99 χρόνια της εκμετάλλευσης των περισσότερων ιστορικών μνημείων της Ελλάδας!
Τώρα, κάνουν αυτό για το οποίο «εκπαιδευτεί»: Να επιβιώνουν πολιτικά και να διατηρούν τις θέσεις τους σε βάρος ιδεών και της πολιτικής συνέπειας. Είπαμε το «δεξιό ρεύμα» είναι πολύ ισχυρό.
Αν για κάποιον θα υπήρχε θέμα που συνάντησε και συνομίλησε με τους εν λόγω, τους οποίους έχει με σφοδρότητα έχει καταδικάσει τόσο για την ψήφο τους στην εκχώρηση της Μακεδονίας, όσο και στα απίθανα ΣΥΡΙΖΑίκα νομοσχέδια νομιμοποίησης των γάμων των ομοφυλοφίλων κλπ., είναι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, 
Αλλά αυτός έχει το ελαφρυντικό ότι είναι ιεράρχης και άνθρωπος του Θεού. Και ξέρει να συγχωρεί σε, χριστιανικό επίπεδο, όταν πρέπει...
Σε  πολιτικό επίπεδο, όσοι προσκυνούν, πρέπει ως ιεράρχης να δείχνει έλεος...
Απάντηση από Αμβρόσιο: «Τον Κουρουμπλή θα τον στηρίξει η Εκκλησία»
Τις ευλογίες του Αμβρόσιου έχει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως δηλώνει ο ίδιος ο μητροπολίτης Καλαβρύτων.
Σε δήλωσή του στον ΣΚΑΪ, μετά τις αγκαλιές με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Άνοιξαν οι συριζαίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες […] Ψυχορραγούν», δήλωσε ο Αμβρόσιος.
Όπως υποστήριξε, το 2015 είχε στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα ενώ τώρα απλώς ασκεί κριτική.
Μιλώντας για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο κ. Αμβρόσιος ανέφερε  ότι ήταν ευεργέτης του γηροκομείου το όπου είχαν συναντηθεί, και για αυτόν τον λόγο πήγε να τον υποδεχτεί.
«Τον Κουρουμπλή θα τον στηρίξει η Εκκλησία», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
PRONEWS.GR