6.4.19

Στ. Θεοδωράκης: Τα Εξάρχεια πρέπει να ξαναγίνουν γειτονιά


«Τα Εξάρχεια πρέπει να ξαναγίνουν γειτονιά» τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκαν λιμενικοί το βράδυ της Πέμπτης και καλεί τους «υπουργούς του κ. Τσίπρα να πάψουν να κάνουν τα στραβά μάτια».
Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρει:
«Οι ένοπλες συμμορίες που έχουν ως ορμητήριο τα Εξάρχεια δεν απειλούν μόνο αστυνομικούς -τώρα και λιμενικούς- απειλούν και καταδυναστεύουν τους πολίτες. Οι υπουργοί του κ.Τσίπρα να πάψουν να κάνουν τα στραβά μάτια. Τα Εξάρχεια πρέπει να ξαναγίνουν γειτονιά. Το γκέτο πρέπει να σπάσει».


Οι ένοπλες συμμορίες που έχουν ως ορμητήριο τα Εξάρχεια δεν απειλούν μόνο αστυνομικούς -τώρα και λιμενικούς- απειλούν & καταδυναστεύουν τους πολίτες. Οι υπουργοί του κ.Τσίπρα να πάψουν να κάνουν τα στραβά μάτια. Τα Εξάρχεια πρέπει να ξαναγίνουν γειτονιά. Το γκέτο πρέπει να σπάσει

kathimerini

Οι συμβουλές και οι παραινέσεις τελείωσαν .Το λόγο τώρα 'έχει η ΕΠΙΒΟΛΗ του νόμου δια της βίας. Καμία δικαιολογία πλέον δεν χωρεί και κανείς άλλος τρόπος δεν υπάρχει. 
 Όπου υπάρχουν γκέτο πρέπει άμεσα να διαλυθούν και να υπάρξουν μαζικές συλλήψεις και παραδειγματικές εκτελεστέες καταδίκες, διαφορετικά θα πρέπει να αναζητήσουμε στρατιωτική κυβέρνηση  για να λύση το πρόβλημα*. Τα αστεία και οι "ευαισθησίες" τέλος.
Efenpress

*(ΥΓ και όποιου του αρέσει...)