18.3.19

Η συμφωνία των Πρεσπών



Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι απαράδεκτη επειδή εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ευρωατλαντικής Συμμαχίας όπως διατείνονται οι υποτιθέμενοι Ορθόδοξοι Αριστεροί αλλά επειδή είναι προδοτική και κατάπτυστη για τον Ελληνικό λαό αλλά και για όλη την ανθρωπότητα. 
Την ίδια συμφωνία είχαν προσπαθήσει να επιβάλλουν οι κομμουνιστές μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο για να βάλουν την επαρχία Βαρδάρσκα της Γιουγκοσλαβίας και τα Βαλκάνια υπό την Σοβιετική επιρροή. Ακόμη και η σημερινή Ρωσία διατείνεται προς τους Σκοπιανούς ότι τους αναγνωρίζει ως Μακεδονία και όχι ως Βόρειο Μακεδονία . 

 Το όνομα Μακεδονία ανάγει στον Μέγα Αλέξανδρο του οποίου η γλώσσα ήταν Ελληνική διότι δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα και εθνότητα όπως δεν υπάρχουν Αθηναϊκή, Ιωνική, Σπαρτιάτικη , Θηβαϊκή κλπ εθνότητες και γλώσσες παρά μόνο μία η Ελληνική και επιβεβαιώνεται από την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες. 
 Το να αποκαλούμε Μακεδόνες έναν λαό Σλάβων και Αλβανών αποτελεί προδοσία για τους Έλληνες και προσβολή για την ανθρωπότητα διότι αλλοιώνει την ιστορία της διαστρέφοντας την αλήθεια, ασχέτως ποίου τα συμφέροντα εξυπηρετούνται. Είναι ντροπή και για τους ίδιους τους Σκοπιανούς που απαρνούνται την δική τους ιστορία και καταγωγή για να πάρουν μία άλλη λαμπερή ταυτότητα ενός άλλου λαού.
 Η συμβίωση και αλληλεγγύη των λαών την οποία επικαλούνται οι Ορθόδοξοι Αριστεροί, όπως κάνουν και οι Ευρωατλαντικοί υποστηρικτές της προδοτικής συμφωνίας, δεν μπορεί να βασίζεται στο ψέμα και αποτελεί ψευδοεπιχείρημα εκ μέρους και των δύο γεωστρατηγικών αντιπάλων που όπως φαίνεται ετοιμάζονται για πόλεμο. 
 Εμείς ως επιστήμονες και εκ φύσεως ως Έλληνες αναζητούμε την αλήθεια και στην συγκεκριμένη περίπτωση που παραβιάζεται δεν μπορούμε να μην το αναγνωρίσουμε. 
Το να χρησιμοποιεί κανείς, με την κακή έννοια που επέβαλε ο ναζισμός, τις λέξεις εθνικιστής και εθνικισμός για να κατασυκοφαντήσει μία φυσική έκφραση πατριωτισμού που απλά υποστηρίζει την ταυτότητα ενός έθνους αποτελεί αισχίστη μορφή φασιστικής προπαγάνδας είτε αυτή είναι δεξιόστροφη είτε αριστερόστροφη.

 Ηλίας Σταμπολιάδης 
 Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων 
Μεταλλουργός Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης