30.3.19

Ντοκουμέντα «φωτιά» για τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Ιδού οι φωτογραφίες συμμετοχής σε σατανιστικές τελετές

Ντοκουμέντα "φωτιά" για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής Ζ.  οδήγησαν σε έναν άγριο κόσμο με σατανικά σύμβολα… Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες της φοιτήτριας από την συμμετοχή της σε σατανιστικές οργανώσεις

Η σπουδάστρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.
Η άτυχη κοπέλα  μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον χειρότερο φόβο κάθε γονιού.
Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.
Η υπόθεση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή όταν οι γονείς της διαπίστωσαν πως  από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν σβηστεί τα περισσότερα από τα δεδομένα της.
Ανάμεσα σε αυτά που κατάφεραν να εντοπίσουν, βρήκαν φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών και σχετικά σύμβολα.
Η οικογένεια υποστηρίζει ότι η 20η Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της, είναι σημαντική ημέρα για τους λάτρεις του εωσφόρου, προσθέτει το anikolouli.gr.
Πιστεύουν δε πως ένα νεαρό άτομο ήταν ο συνδετικός κρίκος που την έφερε σε επαφή με αυτό και πως το παιδί τους οδηγήθηκε στο θάνατο μέσω κάποιας τελετής, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Γι' αυτό και προχώρησαν στην υποβολή μήνυσης για ανθρωποκτονία κατ' αγνώστων.
Ο χρόνος θανάτου
Από την πρώτη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δεν εντοπίστηκαν ίχνη κακώσεων, πάλης, μώλωπες ή οτιδήποτε που να παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Η ώρα θανάτου υπολογίστηκε λίγες ώρες πριν την ανεύρεση της άτυχης κοπέλας.
Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια, έγινε νέα νεκροτομή, παρουσία του κυρίου Μπουζιάνη και του τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή Χαράλαμπου Κούτση.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Τζαβάρα και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας συμφώνησε πως ο θάνατος είναι ασφυκτικός. Δεν προσδιόρισε όμως τον χρόνο θανάτου καθώς όπως είπε θα περιμένει τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων.
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει φωτογραφίες της 22χρονης φοιτήτριας στα social media, που την δείχνουν μαζί με άτομα που μοιάζουν με σατανιστές. 
Την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, που βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω ζήτησε η αστυνομία. Κι αυτό γιατί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν να βρουν τις τελευταίες συνομιλίες της 22χρονης και τα άτομα με τα οποία ερχόταν σε πιο συχνή επαφή. 
Στο μικροσκόπιο μπαίνει και ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής αλλά και το τάμπλετ από τον οποίο θα γίνει ανάσυρση δεδομένων, που έχουν διαγραφεί. 
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, επισημαίνει στο OPEN TV, ότι οι συνθήκες θανάτου γεννούν πολλά ερωτήματα. «Αυτή η ιστορία της αυτοκτονίας με σακούλα είναι κάτι που για την Ελλάδα είναι απίθανο. Πρέπει να είναι το πρώτο που συνέβη», αναφέρει, μεταξύ άλλων. 
Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας, μιλώντας στο OPEN TV, κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.
«Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί», αναφέρει μεταξύ άλλων. Οι αστυνομικοί, πάντως, περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστώσουν ποια ουσία εισέπνευσε η φοιτήτρια. 
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για τις φωτογραφίες. Επίσης, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει την είσοδο. 
pronews