6.3.19

Βίντεο: Αυτός είναι ο ταύρος-δολοφόνος στην Αρχαία Κόρινθο - Πώς τον σκότωσε ο αστυνομικός

Δεν θα έπρεπε να γίνει...προληπτική προσαγωγή του ταύρου στο Αστυν. Τμήμα για να εξακριβωθεί εάν όντως συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση; Τι λέει επ αυτού η κ. Υπουργός ΠΡΟΠΟ; Juan
Αρχικά οι αστυνομικοί πίστευαν πως είχαν να κάνουν με δολοφονία. Όταν όμως έφτασαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος άντρας, άρχισαν να διαπιστώνουν αυτό που πραγματικά είχε συμβεί.

Όπως προέκυψε και από την ιατροδικαστική εξέταση, ένας αφηνιασμένος ταύρος του είχε επιτεθεί και τον σκότωσε. Ο ταύρος, όπως διαπιστώθηκε, κάρφωσε τα κέρατά του στην κοιλιά του θύματος, με αποτέλεσμα ο θάνατος του 71 ετών άνδρα να ξεψυχήσει μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια
Όταν το περιπολικό με τους δύο αστυνομικούς έφτασε στο σημείο, εντοπίστηκε νεκρός στην άσφαλτο ο άνδρας, ο οποίος επέστρεφε από τα κτήματά του, στο σπίτι. 
Η περιοχή αποκλείστηκε και ξεκίνησαν έρευνες για συλλογή στοιχείων
. Ενώ οι αστυνομικοί εξέταζαν το χώρο, ένας ταύρος βγήκε από τον δίπλα χώρο και επιτέθηκε στον έναν αστυνομικό, προκαλώντας ζημιά και στο περιπολικό!
Τότε, ο δεύτερος αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και σκότωσε τον ταύρο, ώστε να αποφευχθούν ακόμη χειρότερες καταστάσεις.
Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 71χρονου προκλήθηκε από τα τραύματα που του κατάφερε ο ταύρος. Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του στάβλου και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
pronews