5.3.19

Απίστευτο: Η Παπακώστα δικαιολογεί τις προληπτικές συλλήψεις

Νέο δόγμα αποτελεσματικής λειτουργίας της αστυνομίας εξήγγειλε η αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Αυτό των... προληπτικών συλλήψεων και προσαγωγών πριν καν τελεσθεί κάποιο αδίκημα!
Μιλώντας στον ΑΝΤ-1 και μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα γεγονότα στα Γιαννιτσά, όπου η αστυνομία συνέλαβε... προληπτικά 16 άτομα προκειμένου να μην διαδηλώσουν εναντίον του κ. Κουβέλη που θα μιλούσε στην πόλη για τις ευεργετικές συνέπειες της συμφωνία των Πρεσπών, η κ. Παπακώστα δήλωσε με αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα να πει ότι «το δόγμα του υπουργείου, είναι η πρόληψη,όχι η καταστολή! Αν προλάβεις να πιάσεις κάποιον πριν τελέσει το αδίκημα, έχεις λύσει το πρόβλημα...» 
 Ιδέα: Να συλληφθούν όλοι οι Έλληνες προτού τελέσουν οποιοδήποτε αδίκημα!!!!! .Juan)

Ως απάντηση στην... καινοτομία της κ. Παπακώστα, ο γγ των Ειδικών Φρουρών κ. Στράτος Μαυροειδάκος, σχολίασε πως “θα ήθελε να δει προληπτικές συλλήψεις στα Εξάρχεια, Σάββατο βράδυ, πριν αρχίσουν οι επιθέσεις εναντίον της διμοιρία των ΜΑΤ...»
Η κ. Παπακώστα, ακολουθώντας την γραμμή της προϊσταμένης της υπουργού κ. Γεροβασίλη, επανέλαβε ότι τα ΜΜΕ και η αντιπολίτευση υπερβάλλουν σε «κάποια γεγονότα» για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, και προσέθεσε ότι διαφωνεί απόλυτα με τις καταγγελίες των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ, καθώς «απαξιώνουν το έργο της αστυνομίας...».Πρόσθεσε, δε, ότι από την ανάληψη των καθηκόντων της και μετά έχει...μειωθεί η εγκληματικότητα αλλά έχουν αυξηθεί.... οι ληστείες. (οι ληστείες δεν ειναι εγκληματικότητα ;) «Τους ...τσακίσαμε στις κλοπές και έτσι το οργανωμένο έγκλημα έστρεψε την προσοχή του στις ληστείες», σημείωσε η κ. Παπακώστα, προσθέτοντας ότι τώρα και η ΕΛΑΣ θα στρέψει την προσοχή της εκεί... (Εδώ γελάμε!!!)
Η κ. Υπουργός, μάλιστα, δήλωσε εκνευρισμένη ότι «δεν δέχομαι να αμφισβητείται το δόγμα της μηδενικής ανοχής υπάρχει και είναι εδώ». Και... προσπερνώντας το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και τα καθημερινά κρούσμα ανομίας και παραβατικότητας (συχνά με αιματηρά αποτελέσματα...) προτίμησε να αναφερθεί  στους «τουρίστες που επιλέγουν την Ελλάδα και έχουν υψηλά στην ατζέντα τους το θέμα της ασφάλειας,  απόδειξη ότι το επίπεδο της ασφάλειας στην Αθήνα είναι υψηλό...»


Πηγή: | iefimerida.gr 


Για το ΑΤ Ακροπόλεως έκανε λόγο για ένα πολύπαθο τμήμα που δεχόταν και πολλές επιθέσεις και στο παρελθόν και για τον λόγο αυτό είχε κλείσει. !!!

 Δηλαδή το Αστυνομικό Τμήμα είχε κλείσει γιατί δεν μπορούσε να φυλάξει ούτε τον εαυτό του!!! Εύγε! Τέτοια να ακούμε να ανεβαίνει (και) το ηθικό μας!!! Juan


https://www.liberal.g