16.3.19

Αυστραλός γερουσιαστής τα λέει «έξω από τα δόντια»: «Ο ένοχος για την σφαγή στη Νέα Ζηλανδία είναι το ίδιο το Ισλάμ»!

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Fraser Anning σχολιάζοντας την επίθεση στα δύο τζαμιά στη Νέα Ζηλανδία, αφού καταδικάζει κατ'αρχήν τις επιθέσεις, δεν διστάζει να υπογραμμίσει ότι ο λόγος για τις επιθέσεις αυτές είναι ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των μουσουλμανικών κοινοτήτων σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και η ίδια η φύση της ισλαμικής θρησκείας.

Χωρίς να «μασήσει τα λόγια του» τονίζει ότι «Ο πραγματικός λόγος για το σημερινό αιματοκύλισμα στη Νέα Ζηλανδία είναι οι νόμοι τη μετανάστευση που επέτρεψαν σε φανατικούς μουσουλμάνους να έρθουν στη χώρα».
Επίσης αναφέρει ότι: «Η αλήθεια είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι σαν όλες τις άλλες θρησκείες. Είναι το θρησκευτικό ανάλογο του φασισμού.
Και ακριβώς για αυτό λόγο αν και οι οπαδοί αυτής της βάρβαρης θρησκείας δεν ήταν οι ένοχοι αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό δεν τους κάνει λιγότερο ένοχους.»
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
«Καταρχάς είμαι απόλυτα κατά κάθε μορφή βίας στην κοινωνίας μας και καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια του οπλοφόρου.
Παρ΄όλα αυτά αν και αυτή η μορφή των εκδικητικών εγκλημάτων δεν μπορεί να  δικαιολογηθεί, αυτό που έρχεται στο προσκήνιο είναι ο αυξανόμενος φόβος στην κοινότητά μας, τόσο στην Αυστραλία όσο και στη Νέα Ζηλανδία για τον αυξανόμενο αριθμό των μουσουλμάνων.
Όπως πάντα οι αριστεροί πολιτικοί και τα ΜΜΕ θα σπεύσουν να ισχυριστούν ότι οι λόγοι για το σημερινό μακελειό οφείλονται στους νόμους για τα όπλα ή όσους έχουν εθνικιστικές θέσεις, αλλά όλα αυτά είναι ανοησίες.
Ο πραγματικός λόγος για το σημερινό αιματοκύλισμα στη Νέα Ζηλανδία είναι οι νόμοι τη μετανάστευση που επέτρεψαν σε φανατικούς μουσουλμάνους να έρθουν στη χώρα.
Ας είμαστε ξεκάθαροι. Αν και οι μουσουλμάνοι είναι τα θύματα σήμερα, συνήθως είναι οι θύτες.
Σε όλο τον κόσμο οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν ανθρώπους για την πίστη τους και σε βιομηχανική κλίμακα.
Ολόκληρη η θρησκεία του Ισλάμ είναι μια βίαιη ιδεολογία του 6ου αιώνα ενός τυράννου μεταμφιεσμένου σε θρησκευτικό ηγέτη , η οποία δικαιολογεί ατελείωτους πολέμους έναντι οποιοιδήποτε αντιτίθεται σε αυτή καλώντας σε δολοφονίες των απίστων και των αποστατών.
Η αλήθεια είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι σαν όλες τις άλλες θρησκείες. Είναι το θρησκευτικό ανάλογο του φασισμού.
Και ακριβώς για αυτό λόγο αν και οι οπαδοί αυτής της βάρβαρης θρησκείας δεν ήταν οι ένοχοι αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό δεν τους κάνει λιγότερο ένοχους.»

pronews