9.3.19

"'Εβρεχε" χθες το βράδυ (9/3/19) πέτρες στην Εγνατία οδό στη Θεσσαλονίκη! ( UPD )

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Όπως μας ενημέρωσε  αναγνώστης μας, αυτή την ώρα 23,05΄ (9/3/19) ,  β-Ρομά πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην Εγνατία οδό  μετά τα ΔΙΌΔΙΑ Ωραιοκάστρου,  στη Θεσσαλονίκη.
Ήδη δύο αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί με το παρμπρίζ τους σπασμένο, ενώ δεκάδες άλλα έχουν υποστεί σημαντικές φθορές!!
  Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών.
 Σχόλιο συνεργάτη μας:

  __________
  Αυτό το χόμπυ της συγκεκριμένης φυλής που (όταν δεν ληστεύουν εκκλησίες, δεν κλέβουν αυτοκίνητα, σιδηροδρομικές ράγιες, καλώδια της ΔΕΗ, καλύμματα φρεατίων,δεν πουλάνε ναρκωτικά, δεν κλέβουν κινητά, δεν εισβάλουν σε σπίτια  ή καταστήματα οικογενειακώς και με τη μέθοδο της "απασχόλησης" αφαιρούν χρήματα, όταν δεν κάνουν διαρρήξεις σε εργοστάσια και κλέβουν χαλκό και εργαλεία κ.λ.π., κ.λ.π΄...... τα γέννηματά τους ( για τα οποία εισπράττουν και 700 ευρώ το μήνα από το κράτος - αφου δεν δηλώνουν εισοδήματα στην εφορία) βγαίνουν  για να ασκήσουν αυτό το χόμπυ, πετώντας πέτρες σε αυτοκίνητα που κινούνται σε αυτοκινητοδρόμους με πρόθεση να διασκεδάσουν, αδιαφορώντας για τη ζωή των επιβαινόντων σ αυτά.

 Σπεύδει μεν η αστυνομία, μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις τω θυμάτων, αλλά φυσικά οι δράστες έχουν φύγει εγκαίρως.

 -Μήπως η νέα αστυνομία θα πρέπει να μάθει από την παλαιά τα σχετικά περί "ενέδρας" και να τη "στήσει" για κάποιο διάστημα και να συλλάβει τα β-ρομερά αυτά υποκείμενα; 

-Μήπως οι δικαστές πρέπει να αγνοούν το τσούρμο των ομοφύλων που συναθροίζεται μέσα και έξω από τα δικαστήρια κάθε φορά που κάποιο κακοποιό μέλος τους δικάζεται και να επιβάλουν παραδειγματικές ποινές στους δράστες οποιωνδήποτε εγκλημάτων, χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα;

Αβραάμ Αλεξανδρής