23.3.19

Αντίσταση και αντεπίθεση ενάντια στο μίσος των… “αντιφασιστών”- Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

 

Κανένα πρόβλημα για το σύστημα από τους “εθνικοπατριώτες” εχθρούς της Χρυσής Αυγής

Ζήσαμε για μία ακόμη φορά το Σάββατο 16 Μαρτίου του έτους 2019 το απόλυτο μίσος αυτών οι οποίοι υποτίθεται ότι αγωνίζονται ενάντια στο μίσος, των επαγγελματιών “αντιφασιστών” και “αντιρατσιστών”, οι οποίοι με την πλήρη κάλυψη μίας επίορκης αστυνομίας, κατ’ ουσίαν προσπάθησαν να απαγορεύσουν την νόμιμη συγκέντρωση ενός πολιτικού κόμματος με 16 βουλευτές στο κοινοβούλιο, ενός κόμματος, που αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις!


Ατέλειωτο το μίσος ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και από ολόκληρο το σύστημα των ΜΜΕ, το οποίο με πάθος συκοφαντεί και υβρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς να της δίνει το δικαίωμα να απαντήσει. Βεβαίως, η δημοκρατία είναι διάλογος και όχι μονόλογος, αλλά ουδεμία σχέση έχουν με την δημοκρατία όλα αυτά τα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος, τα οποία κατέχουν στα χέρια τους τα μέσα με τα οποία παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό και υπηρετούν με δουλικότητα τα συμφέροντα των ξένων.

Το Σάββατο στον Πειραιά

Το Σάββατο, λοιπόν, στον Πειραιά σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου είχαμε μία συγκέντρωση, την οποία και είχαμε αναγγείλει. Η πρόσβαση στο σημείο της συγκεντρώσεως ήταν δυνατή από δύο κατευθύνσεις. Ε, λοιπόν και στις δύο αυτές κατευθύνσεις είχαν κλείσει τον δρόμο ελάχιστοι “αντιφασίστες”, έχοντας δίπλα τους αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες παράνομα έκοψαν την συγκοινωνία ακόμα και τα δημόσια μέσα μεταφοράς και έτσι κατέστησαν αδύνατη την προσέλευση στην συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δυστυχώς γι’ αυτούς απέτυχαν για μία ακόμη φορά και η αίθουσα της συγκεντρώσεως ήταν κατάμεστη με εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι αντιστέκονται στην πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος. Και όπως είπα στην ομιλία μου, δεν έχουν καταλάβει ότι όσο μας πολεμούν, τόσο περισσότερο γινόμαστε δυνατοί! Όπως το ατσάλι που όσο περισσότερο το κτυπούν πάνω στο αμόνι, τόσο σκληρότερο γίνεται…

Ήμασταν όλοι εκεί! Σε μία αίθουσα που κοσμούσαν Γαλανόλευκες και λάβαρα εθνικιστικά. Ήμασταν η Εθνική Αντίσταση ενός ολόκληρου Λαού απέναντι σε μία χούφτα παρακρατικών, που παρανομούσαν με την πλήρη κάλυψη των ραβδούχων ενός σάπιου καθεστώτος. Δεν μας σταμάτησαν και δεν θα μας σταματήσουν. Θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει μετά από τόσα χρόνια διώξεων και ενός ποταμού προπαγάνδας που δεν λύγισε το φρόνημα των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων που ακολουθούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε ολόκληρη την χώρα!

“Εθνικοπατριώτες”…

Ευκαιρίας δοθείσης όμως, επί τέλους ας προβληματιστούν κάποιοι αφελείς, πώς συμβαίνει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αποκλεισμένη από την τηλεόραση, κάνουν αντισυγκέντρωση σε κάθε εκδήλωσή της, ενώ κάποιους “εθνικοπατριώτες” ανενόχλητους τους αφήνουν και στους τηλεοπτικούς σταθμούς και σε αίθουσες ακόμη να ομιλούν δήμων που ελέγχονται από την αριστερά… Όποιος δεν καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από αυτούς τους συστηματικούς υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πρέπει να είναι πολύ βλάκας!

Επί πλέον ας μη μας μιλούν για “ενότητα”. Γιατί όταν μας οδηγούσαν με τις χειροπέδες στα κελιά της Τιμής, αυτοί (οι “εθνικοπατριώτες”…) όχι μόνον δεν ήταν δίπλα μας, αλλά είχαν στήσει πανηγύρι ότι αφού θα λείψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έρχεται η δική τους ώρα! Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μην υπήρχε, αυτοί δεν θα έκαναν τίποτε όντας ανύπαρκτοι και πιόνια ενός φαύλου καθεστώτος.

Ας αφήσουμε όμως όλους αυτούς και ας πορευτούμε τον δρόμο μας, τον δύσβατο και τραχύ μονοπάτι της Αρετής και δεν θα αργήσει η ώρα που από την Εθνική Αντίσταση θα περάσουμε στην Αντεπίθεση! Ενάντια σε όλους τους προδότες, που ξεπουλούν τα εθνικά δίκαια, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, για να δώσουμε πίσω και πάλι στον Λαό μας την Υπερηφάνεια και την χαμένη του Αξιοπρέπεια.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής