7.3.19

Το βίντεο της φρίκης: Χούλιγκαν μαχαιρώνουν 22χρονη


Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο από την άγρια, δολοφονική επίθεση με μαχαίρι οπαδών σε 22χρονη 
 Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αθλητικής Βίας, το χτύπημα στο Παπαστράτειο εντάσσεται στην κατηγορία των αντιποίνων για το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας,που απαθανάτισαν μάλιστα τη σκηνή σε βίντεο!

Το βίντεο που βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας και εξετάζεται για να ταυτοποιηθούν οι δράστες, τρεις άνδρες την κρατούν και δύο την χτυπούν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι!
Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.
Η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε το περιστατικό και εκτιμά ότι η «απάντηση» από την άλλη πλευρά είχε συγκεκριμένο στόχο, καθώς η νεαρή γυναίκα που χτυπήθηκε ανήκει στο οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού.
Η «βεντέτα» και οι φόβοι των αρχών
Τα κρούσματα σκληρής οπαδικής βίας έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες. Αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στο Παπαστράτειο και τον αγώνα της Α1 πόλο Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γλυφάδα.
Σύμφωνα με το sportfm.gr, η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας ερευνά τις υποθέσεις, με τις αρχές να έχουν φτάσει στο συμπέρασμα ότι τα όσα τραγικά συμβαίνουν στον χώρο του αθλητισμού τον τελευταίο καιρό οφείλονται σε μία «βεντέτα» ανάμεσα σε χούλιγκαν του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Πρόκειται για μία αλυσίδα βίας μετά το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού, οι οποίοι και φέρονται να βιντεοσκόπησαν τη σκηνή που συνέβη στη δυτική Αττική. 
Οι δύο πλευρές «χτυπούν» κυρίως σε παιχνίδια με μικρή αστυνομική παρουσία, με τις αρχές να είναι ιδιαίτερα ανήσυχες, καθώς δεν είναι εφικτό με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν σε ανθρώπινο δυναμικό να βρίσκονται σε κάθε γήπεδο που πλέον είναι… επίφοβο για τέτοια θλιβερά και επικίνδυνα περιστατικά.
«Είναι εξωφρενικό, αποτρόπαιο και απόλυτα καταδικαστέο. Συνέβη ένα πραγματικά φρικαλέο επεισόδιο οπαδικής βίας με επίθεση σε γυναίκα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον αρχηγό της αστυνομίας και αύριο θα σας ενημερώσω.
Είναι στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο χώρο των χούλιγκανς. Εκφράζω την καταδίκη και τον αποτροπιασμό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.
pronews