11.3.19

Θεαματικό το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2019 με χιλιάδες επισκεπτών


 «Βούλιαξε» η Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού με κορύφωση το Θαλασσινό Καρναβάλι της Κυριακής.
Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα για ακόμα μία χρονιά στο Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας
Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα για ακόμα μία χρονιά στο Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας
Χιλιάδες επισκεπτών από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν ένα πλούσιο θέαμα στο στενό του Ευρίπου. Το Θαλασσινό Καρναβάλι του 2019 αποτέλεσε συνέχεια της περυσινής θεματολογίας με «το χρονικό της Τροίας», με μάχες Τρώων και Αχαιών κάτω από το Δούρειο Ίππο και με  κεντρικό πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα, που αποτελεί το συνδετικό κρίκο μέσω των αναμνήσεών του για το πατέρα του Λαέρτη, που συμμετείχε ως πλήρωμα της Αργούς και την περιπέτεια των Αργοναυτών, που ήταν και το κεντρικό θέμα της εφετινής τελετής λήξης.
.


Επιβλητικό και φέτος ο Δούρειος Ίππος που φέτος είχε πάρει θέση στην προβλήτα Αγ. Νικολάου, αλλά και ο Ποσειδώνας με τις κόρες Σκύλα και Χάρυβδη, στην Παλαιά Γέφυρα, κυρίαρχοι στο στενό του Ευρίπου.

Τα σκηνικά επεκτείνονταν στο στρογγυλό και μέσα στη θάλασσα, με το Χείρωνα Κένταυρο, τον βασιλιά Πελία και το Μαντείο, την Αργώ, υπερθαλάσσιες κατασκευές, ιπτάμενες φιγούρες και την εναέρια χορεύτρια Κατερίνα Σολδάτου ως Αταλάντη.


Καθ όλη την διάρκεια της τελετής υπήρχε εξιστόρηση όσων παρακολουθούσαμε, δράση σε στεριά και θάλασσα που συνοδευόταν από αρκετά πυροτεχνήματα με την κορύφωση τους στην λήξη του φετινού καρναβαλιού με ένα πραγματικό υπερθέαμα που φώτισε ολόκληρη την Χαλκίδα.



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας.


http://www.eviaportal.gr


Γνώμης".
 www.egnomi.gr