21.2.19

Τι σημαίνει η επίθεση φιλικού προς ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ κατά του Π.Πολάκη: O A.Tσίπρας τον στηρίζει αλλά μέχρι εκεί που βολεύει...

Χθες ο Α.Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο στήριξε επί της ουσίας τον Π.Πολάκη κάνοντας επίθεση κατά του Γ.Στουρνάρα τον οποίο χαρακτήρισε ως «υπερτιμημένο τεχνοκράτη» όμως δεν παρέλειψε να απευθύνει και μια προειδοποίηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας

«Μην παρασύρεστε σε διαμάχες που επιλέγει ο αντίπαλος για να θολώσει τα νερά. Να αφήσουμε τις Κασσάνδρες της καταστροφής να ασχολούνται με ζητήματα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και παραπολιτικού κουτσομπολιού»
Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι ο Π.Πολάκης έχει αρχίσει όχι μόνο να κουράζει αλλά και να προκαλεί επιπλέον ζημιά στην κυβέρνηση σε μια περίοδο που θέλει να ανακάμψει καθώς στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ πλέον δείχνει να κερδίζει ακόμη και την αυτοδυναμία.
Ούτε τυχαία μπορεί να θεωρηθεί σήμερα η νέα επίθεση της ΕΦ.ΣΥΝ κατά του Π.Πολάκη η οποία μάλιστα ζητάει από τον πρωθυπουργό να «τον στείλει σπίτι του».
Με τίτλο «Περί Συμψηφισμών», ο συντάκτης της εφημερίδας, διαπιστώνει ότι οι συμψηφισμοί στην περίπτωση του Πολάκη συσκοτίζουν την αλήθεια.
Αναρωτιέται επίσης γιατί κανείς δεν απορεί με το δάνειο Πολάκη σε μια προεκλογική χρονιά και προχωρά, παραθέτοντας αυτονόητα ερωτήματα:
 «Είθισται, αλήθεια, υπουργός να τηλεφωνεί στον κεντρικό τραπεζίτη, να τον μαγνητοφωνεί, να του υποδεικνύει τι να κάνει και, ούτε λίγο ούτε πολύ, να απειλεί σε περίπτωση που δεν το... πράξει; Μετέπειτα, ενώ έχει εμφανιστεί πλήρως ο διάλογος, είναι δυνατόν να υποστηρίζει ότι δεν ηχογράφησε τη συνομιλία τους; Μας φαίνονται όλα αυτά φυσιολογικά;»
Και καταλήγει: «Βέβαια, θα μου πείτε το ύφος, το ήθος και η αμετροέπεια του κ. Πολάκη είναι γνωστά και θα έπρεπε να έχει πάει σπίτι του εδώ και καιρό, από τότε που εμφανίστηκε με προκλητικό τρόπο σε εκδήλωση στο υπουργείο του να καπνίζει! Αλλά αυτά προφανώς σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα δυστυχώς...»
Να το πούμε απλά: Συνήθως τέτοια δημοσιεύματα βγαίνουν όταν χρειάζεται να καλλιεργηθεί έδαφος... αποπομπής διότι πλέον ο ρόλος του πολιτικού προσώπου έχει τελειώσει...
pronews