28.2.19

Χρυσή Αυγή προς Μοσχοβίσι: Είστε ανεπιθύμητος στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια στον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών, Πιερ Μοσχοβισί κατά την ομιλία στην αρμόδια επιτροπή Ευρωπαϊκών υποθέσεων, τονίζοντας πως οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:



"Η μεταπολιτευτική Ελλάδα ζει στην δίνη των μνημονίων τα τελευταία χρόνια και πολλοί Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Τα καταστρεπτικά αποτελέσματα της πρώην Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητος και σήμερα Ευρωπαϊκής Ενώσεως γίνονται παραπάνω από ορατά, αφού από τότε μέχρι σήμερα, οι συμφωνίες που σύναψε η Ελλάδα με τους Ευρωπαίους εταίρους μας κάθε άλλο παρά για το όφελος της Πατρίδος μας ήταν, αλλά μάλλον για το όφελος των μεγάλων χωρών της Ευρώπης.
Μετά λοιπόν την καταστροφή της αγροτικής μας παραγωγής, το κλείσιμο των βιομηχανιών μας και την καταστροφή γενικά της εθνικής παραγωγής, ήρθαν και τα μνημόνια, όπως ήρθαν, με το γνωστό τρόπο, με ψεύτικα στοιχεία.

Η κρίση επιδεινώνεται, ρεκόρ ανεργίας σε όλη την Ε.Ε., Υπερφορολόγηση, η οικονομική ανάπτυξη είναι ανύπαρκτη και οι νέοι Έλληνες αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Ο έλεγχος και η εποπτεία των τραπεζών ανατέθηκε σε μια υπερεθνική αρχή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Κατόπιν τούτου, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι η χώρα μας έχει χάσει την ανεξαρτησία της, αφού ούτε νόμισμα μπορεί να εκδώσει, αλλά ούτε μπορεί να ελέγξει τις τράπεζες, οι οποίες τράπεζες όμως έχουν σωθεί επανειλημμένως από τους υπέρογκους φόρους που έχει κληθεί να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος!

Έρχεστε στην Πατρίδα μας για να την λεηλατήσετε! Ο λόγος που είστε εδώ δεν είναι ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα πτωχή χωρίς πόρους, αλλά μια Πατρίδα πλούσια σε πετρέλαιο και με σημαντικό ορυκτό πλούτο και σε κομβική γεωπολιτική θέση, που εάν υπήρχαν Έλληνες πολιτικοί με Πίστη στο Έθνος, θα μπορούσε να είχε καταστεί η Ελλάδα κυρίαρχος του παιχνιδιού στην γεωπολιτική σκακιέρα και όχι ένα κράτος-προτεκτοράτο το οποίο ελέγχουν οι ξένοι μεταξύ των οποίων και εσείς κύριε Μοσκοβισί που έρχεστε εδώ σαν ευεργέτης, ενώ είστε από τους πρωταγωνιστές της ολοκληρωτικής καταστροφής της Πατρίδος μας με τα μνημόνια.
Βιώσιμο μοντέλο οικονομικής μεγέθυνσης και ανάπτυξης συνολικά της Ευρώπης δεν επετεύχθη, οι δε ανισότητες σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο μεταξύ των κρατών μελών και των εθνών τους μεγεθύνθηκαν δραματικά, η ασφάλεια απέναντι σε ισλαμιστές τρομοκράτες στο εσωτερικό αλλά και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακούγεται ως ανέκδοτο.

Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως αποδεικνύεται, επιδιώκει και επιθυμεί να υλοποιηθούν οι επιδιώξεις της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης.
Η εγκαθίδρυση της γερμανικής οικονομικής επικυριαρχίας είναι προφανής και αυταπόδεικτη, σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός σε αγαστή συνεργασία με την μαρξιστική «Νέα Αριστερά» της Σχολής της Φρανκφούρτης υλοποιούν απροκάλυπτα τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της Νέας Τάξης που θέλει την καταστροφή των εθνικών κρατών. Με ισχυρό όπλο αυτό το οποίο βαπτίσθηκε «μεταναστευτικό» ή «προσφυγικό» ζήτημα οι κατοικοεδρεύοντες στις Βρυξέλλες στο Βερολίνο και στο Στρασβούργο επιδιώκουν την καταστροφή του εθνικού κράτους που εμείς ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσής Αυγή υπερασπιζόμαστε.
Μέσα στην σημερινή κατάσταση, κατά την οποία το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο τρέμει την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις κ. Μοσκοβισί επισκέπτεται την υπόδουλη στο διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο Ελλάδα μας.

Ήρθε ο κ. Μοσκοβισί στην Ελλάδα να μας ενημερώσει για τα τεκταινόμενα και για τα σχέδια των διευθυντηρίων των Βρυξελλών και για τα μελλοντικά σχέδια, στα οποία μελλοντικά σχέδια όμως είναι ξεκάθαρο πλέον πως αναφορικά με την Ελλάδα του σήμερα και του αύριο, περιλαμβάνεται η συνέχιση του ελέγχου, της επιτροπείας και της οικονομικής υποδούλωσης και της εξαθλίωσης του Ελληνικού Έθνους. Περιττεύει πλέον η αναφορά σε οικονομικά στοιχεία, προκειμένου να παρουσιασθεί το μέγεθος της καταστροφής της Ελλάδας. Και αυτό διότι πολύ απλά, δεν ενδιαφέρει ούτε τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ούτε τον κ. Μοσκοβισί.
Είναι πασιφανές πλέον, πως αφού οι πολιτικοί του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου” ξεπούλησαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ήρθε η ώρα να αρχίσει και ο από καιρό σχεδιασμένος τεμαχισμός της Πατρίδος μας προς χάριν των οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων των διεθνών αφεντικών του χρήματος.

Σας κατηγορούμε κ. Μοσκοβισί, μέσα στην Βουλή των Ελλήνων και ενώπιον του Ελληνικού Λαού ότι είστε συνένοχος στο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος και μη μας παριστάνετε τον ευεργέτη! Σήμερα, μετά την προδοσία της μίας και μόνο Ελληνικής Μακεδονίας, ήλθατε κύριε Μοσκοβισί να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό πως όλα θα πάνε καλά αρκεί βεβαίως να μην παρασυρθούν και ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές τους «ακραίους», τους «κακούς» για εσάς, τους ευρωσκεπτικιστές, δηλαδή τους Εθνικιστές, που είναι η μεγάλη και μοναδική ελπίδα της Ευρώπης των Πατρίδων να σηκώσει κεφάλι και πάλι, της Ευρώπης του Χριστιανισμού και του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού που εμείς πιστεύουμε και όχι της Ευρώπης των τοκογλύφων που εσείς υπηρετείτε!
Αλήθεια πόσο θράσος μπορεί να έχει ένας πρώην τροτσκιστής που τώρα ασκεί μια νεοφιλελεύθερη πολιτική σε αγαστή συνεργασία με τους κομμουνιστές να μας ομιλεί περί δημοκρατίας; Οι μοναδικές πραγματικές φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις είναι μονάχα οι Εθνικιστικές.

Εμείς κ. Μοσκοβισί, οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ανήκουμε στους υποτελείς συνεργάτες σας, ανήκουμε στις πολιτικές δυνάμεις των Εθνών της Ευρώπης και σας δηλώνουμε πως είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην Πατρίδα μας!"


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής