21.2.19

Κρίσιμη ημέρα στην Αλβανία για τον Ε.Ράμα: Ξεκινάει το «ξήλωμα» του «δικτύου» Τ.Σόρος με τις ευλογίες Ν.ΤραμπKρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την τύχη του Αλβανού πρωθυπουργού Ε.Ράμα καθώς η αντιπολίτευση ετοιμάζει την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον του ζητώντας την άμεση παραίτησή του και την διενέργεια πρόωρων και κυρίως δίκαιων εκλογών αφού τον κατηγορεί ότι στις προηγούμενες διέπραξε νοθεία.

Ο Ε.Ράμα καλού κακού έχει εγκαταλείψει τα Τίρανα και έχει αναθέσει στον Στρατό να ενισχύσει την Αστυνομία όπου αυτή δεν θα μπορέσει να σταματήσει τους εξαγριωμένους διαδηλωτές.

Βέβαια αυτό θα δημιουργήσει την εικόνα μιας χώρας υπό δικτατορικό καθεστώς που χρησιμοποιεί τον Στρατό ενάντια στους πολίτες της αλλά στην ΕΕ μάλλον δεν πρόκειται να «σκίσουν τα ρούχα τους»( ούτε τα καλσόν τους...Juan) καθώς στην πλειονότητά τους, ακόμα μέχρι τις ευρωεκλογές, οι Βρυξέλλες ελέγχονται από το σύστημα Σόρος.

Το δίκτυο Σόρος δεν είναι μια απλή έννοια. Ο δισεκατομμυριούχος δεν δρα από μόνος του, υπάρχει μια διεθνής Ελίτ από πίσω του που με όχημα την Διεθνή Αριστερά επιχειρεί την κατάλυση των εθνών-κρατών του πλανήτη διαμέσου της υποστήριξης της αθρόας μετανάστευσης και της ανάμειξης των λαών και των φυλών με υποχρεωτικό και συγκρουσιακό τρόπο. (Καλά δεν υπάρχει κανείς να τον βγάλει από τη μέση; Juan)

Στόχος είναι η κατάργηση των παραδοσιακών αξιών και του τρίπτυχου Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια ώστε να υπάρχουν πολύ πιο ελέγξιμοι άνθρωποι, ουσιαστικά ατομικές μονάδες που θα άγονται και θα φέρονται υπό τις εντολές μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, μια φράση που έχει ακουστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από ανθρώπους και πολιτικούς οι οποίοι διάκεινται φιλικά στο δίκτυο Σόρος.

Στις ΗΠΑ όμως η παλαιά άρχουσα τάξη, η εθνοκεντρική τάξη των πετρελαιάδων του Τέξας κατόρθωσε να φέρει με την στήριξή της, στην εξουσία το Ν.Τραμπ ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα κύμα εθνικής αφύπνισης σε δεκάδες χώρες των οποίων οι πολίτες αρνούνται πλέον πεισματικά την Παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια κάποιων που διαβιούν εκτός της χώρας τους.

Δεν είναι τυχαία αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εξέγερση στην Γαλλία κατά του Ε.Μακρό. Εξέγερση κατά του Ε.Ράμα στην Αλβανία. Σύλληψη των γονέων του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού Μ.Ρέντσι. Όλοι τους συνδέονται με τον Τ.Σόρος.

Άνοδος όλων των πολιτικών σχηματισμών που διάκεινται αρνητικά στις επιδιώξεις του δικτύου Σόρος. Μετά τις ευρωεκλογές η σύγκρουση κατά της Παγκοσμιοποίησης αναμένεται να ενταθεί καθώς οι ίδιες οι κοινωνίες θα απαιτήσουν «εθνικοποίηση» των χωρών τους από την αρχή.

Αυτά που συμβαίνουν στην Αλβανία είναι μόνο η αρχή και το τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικό.

Ο πρόεδρος της αλβανικής Βουλής Γκραμόζ Ρούτσι ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι αναβάλλεται η Ολομέλεια της αλβανικής Βουλής διότι υπάρχουν πληροφορίες για ταραχές στη διαμαρτυρία που έχει προαναγγείλει η Αντιπολίτευση για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 10.00, καθώς επίσης και για να δοθεί χρόνος στην Αντιπολίτευση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να επιστρέψει στη Βουλή.

Η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι «υπάρχουν πληροφορίες για υποκίνηση της βίας και για εγκληματικές οργανώσεις, όπως είναι η επιδίωξη εισβολής με τη βία στη Βουλή».

Η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας σε υπεράσπιση της Βουλής και ότι θα απαντήσει στη βία με βία. Κάλεσε μάλιστα τους δημοσιογράφους να έχουν μαζί τους αντιασφυξιογόνες μάσκες για να προστατευτούν από τα δακρυγόνα.Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα θα γραφτεί Ιστορία στην Αλβανία που θα καθορίσει τις μελλοντικές εξελίξεις. Πάντως ο Ε.Ράμα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην εξουσία και ότι συμβεί στα Τίρανα θα έχει αντίκτυπο και στην Ελλάδα.
pronews