25.2.19

“Έτσι θα καθαρίσει η Αθήνα”! Αποθέωση στην εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” - Φωτορεπορτάζ


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής


Σε μια κατάμεστη από εκατοντάδες πολίτες αίθουσα των Αθηνών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων της "Ελληνικής Αυγής" για την Αθήνα. 
Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σημείωσε ότι το ψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Αυγής" έχει τρομοκρατήσει το καθεστώς.
Συστημικοί δημοσιογράφοι και στοιχηματικές εταιρείες συνηγορούν πως η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" αγγίζει το 20% και θα είναι άνετα στον δεύτερο γύρο των εκλογών με μη αναστρέψιμη πια διαφορά από τους αντιπάλους της.
Τόνισε πως οι ανύπαρκτοι αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν λόγο και θέσεις, όπως ο Γερουλάνος και ο Ηλιόπουλος, βρίσκουν φιλόξενο στασίδι στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τα οποία δεν τολμούν να δώσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο προβολής στην Χρυσή Αυγή. Για τον Μπακογιάννη, με τον οποίο θα γίνει η τελική αναμέτρηση στον β΄ γύρο επισήμανε την πρόθεσή του να γεμίσει την πρωτεύουσα με "hot spot" λαθρομεταναστών.
Κλείνοντας, ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε πως μετά την επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα γίνει το μεγάλο άλμα στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Στην συνέχεια έγινε ενδεικτική παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από ολόκληρο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας όπου χαιρετισμό απηύθυναν ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος, ο Βυζαντινολόγος Νίκος Λυμπερόπουλος, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκών αγορών, Χρήστος Μουλάς, η νομικός Δήμητρα Βελέντζα και η Αναστασία Βασάλου (ΑμεΑ). 
Καταχειροκροτούμενος στο βήμα ανέβηκε στην συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε ότι με την "Ελληνική Αυγή" ξεκίνησε το 2010 η μεγάλη αντεπίθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους της "Ελληνικής Αυγής" που υψώνουν περήφανα την Σημαία του Εθνικισμού, έστειλε μήνυμα σε όσους ψήφισαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών πως η Μακεδονία δεν θα ξεχαστεί και ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Με αφορμή το σκάνδαλο με το δάνειο Πολάκη, ο οποίος βρέθηκε από την Νικαράγουα στην ουρά της Attica Bank, αναφέρθηκε στα δάνεια των πολιτικάντηδων, των μεγαλοδημοσιογράφων, αλλά και των υπερχρεωμένων κομμάτων που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν χρωστάει ούτε 1 ευρώ στον Ελληνικό Λαό! Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος υπενθύμισε πως ήταν η ΝΔ που έφερε στην εξουσία τον Τσίπρα και η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που έριξε περήφανα την συμμορία Σαμαρά.
Ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών γίνεται ενάντια στην ισλαμοποίηση και την Ευρώπη των τοκογλύφων. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του, τονίζοντας πως από το "ατύχημα" του Μάιου του 2012, όταν η Χρυσή Αυγή μπήκε στην Βουλή, έχουν περάσει 82 μήνες και θα περάσουν δεκάδες ακόμα μέχρι την τελική Νίκη!
Στην συνέχεια έγινε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.