1.2.19

Κύμα ελληνοποιήσεων αλλοδαπών από την κυβέρνηση λίγο πριν τις εκλογές - Δεν δίνουν ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού!

Πιθανολογείται, ότι θα υπάρξει  κάτι σαν face-control για τους αλλοδαπούς από ομάδες κομμάτων της αντιπολίτευσης, έξω από κάθε εκλογικό κέντρο.Πάντως όλο αυτό το σκηνικό σημαίνει ΝΟΘΕΙΑ των εκλογών την ίδια στιγμή που το καθεστώς απαγορεύει σε Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίσουν!!!
Juan


Προηγούμενο δεν έχουν οι ελληνοποιήσεις και οι αποδόσεις ιθαγένειας από την κυβέρνηση ιδιαίτερα από τον Οκτώβριο του ΄18.

Πρόκειται για κυριολεκτικά για μια «βιομηχανία» παραγωγής Ελλήνων μόνο η «παραγωγή» αυτή δεν γίνεται στο… μαιευτήριο αλλά με πολιτικές πράξεις.

Την ίδια ώρα οι γηγενείς Έλληνες φεύγουν κατά κύματα από τη χώρα με την υπογεννητικότητα να έχει κτυπήσει ιστορικό υψηλό και ήδη να μιλάμε για τουλάχιστον 1.000.000 Έλληνες λιγότερους στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Δεν είναι όμως μόνο ατό. Η ελληνική(;) κυβέρνηση επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία για τους Έλληνες που η ίδια έδιωξε στο εξωτερικό προωθεί ν/σ σύμφωνα με το οποίο οι Έλληνες του εξωτερικού, αυτοί δηλαδή που αναγκάστηκαν να φύγουν, θα έχουν δικαίωμα ψήφου αλλά για μόνο 3(!) από τους 300 συνολικά βουλευτές.

Με απλά λόγια ο κάθε ελληνοποιημένος αλλοδαπός θα μπορεί να ψηφίζει στις εκλογές όχι όμως και οι Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό!


Πρόκειται κυριολεκτικά για προεκλογικά τεχνάσματα που δεν έχουν προηγούμενο στην πολιτική ζωή της χώρας με εξαίρεση μόνο τις εκλογές του 2000 όταν η Ελλάδα είχε πέσει για ύπνο με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ξύπνησε με ΠΑΣΟΚ. Τότε που οι χιλιάδες ελληνοποιήσεις και μαζικές αερομεταφορές με νέους ψηφοφόρους από την Κύπρο απασχολούσε τα ρεπορτάζ των εφημερίδων.

Τώρα η κυβέρνηση (μειοψηφίας, πλειοψηφίας ουδείς γνωρίζει) επιχειρεί νέα «μαγειρέματα», με την ελπίδα οι νέοι «Έλληνες» να ψηφίσουν μαζικά το ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενη στην πράξη την ετυμηγορία των Ελλήνων του εξωτερικού, γιατί γνωρίζει...

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα protagon.gr σε δειγματοληπτικές καταμετρήσεις, από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018 το υπουργείο Εσωτερικών έχει απονείμει την ελληνική ιθαγένεια και έχει πολιτογραφήσει (αν και σε μικρότερη κλίμακα από την πρώτη κατηγορία) 1.515 πρόσωπα.

Κορυφαία όλων φαίνεται να είναι η 18η Οκτωβρίου, αφού το Protagon αναφέρει ότι καταμέτρησε 274 πράξεις σε ένα… 24ωρο, αριθμός που μάλλον θα μείνει στην ιστορία του φαινομένου.

Η εκλογική κάλπη είναι που τους κάνει κάθε φορά να ξεδιπλώνουν τις μαγικές τους ικανότητες.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ερώτησή του στη Βουλή, έχει επισημάνει ότι «σύµφωνα µε επίσηµα στοιχεία της ∆ιεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία έτη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας, η οποία αγγίζει το 136,9%!».

Από 14.178 το 2015, εκτοξεύτηκαν στις 33.487 το 2016 και στις 34.814 το 2017, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ακόμη 49.711!

Το… αγωνιώδες ερώτημα όμως είναι: Θα προλάβουν μέχρι τις εκλογές να τους κάνουν όλους «Έλληνες»;

Έτσι από το 2015 82.479 αλλοδαποί σε μια «νύχτα» έγιναν Έλληνες ενώ αν καταφέρουν να διεκπεραιώσουν και τουλάχιστον τους μισούς από τους 49.000 τότε μιλάμε για 105.000+ νέους ψηφοφόρους τους οποίους το ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά.

Και όχι άδικα: Το 2000 το σημιτικό ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει με διαφορά 72.400 ψήφων.

Επομένως όλα είναι δυνατά σήμερα, αρκεί να το πιστέψουν στην κυβέρνηση και να δώσουν αγώνα τόσο για την ελληνοποίηση όποιου αλλοδαπού κυκλοφορεί ακόμη και στο δρόμο, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των Ελλήνων του εξωτερικού.

Εάν δε μπορούσαν να αποκλείσουν από την κάλπη και τους γηγενείς Έλληνες που διαδήλωσαν στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία, οι οποίοι ούτος ή άλλως είναι («ακραίοι εθνικιστές» κατά Τσίπρα) με το αξιολογικό της «θολής κρίσης» τότε θα μπορούσαν να κερδίσουν και τις εκλογές.

Εάν αποφασίσουν να τις κάνουν βέβαια.

Διαβάζοντας την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αποτυπώνεται και το μωσαϊκό των ελληνοποιήσεων: Αυτές αφορούν κυρίως Αλβανούς, αλλά και Ουκρανούς, Γεωργιανούς(!), Ρουμάνους κ.α. Οι πολιτογραφήσεις από την άλλη πλευρά έχουν να κάνουν με ομογενείς που έχουν γεννηθεί στην Τουρκία, την Αλβανία, τη Βραζιλία, την Κύπρο, τον Λίβανο.

Σε ότι αφορά τους ανεπιθύμητους (όπως καταδεικνύει η κυβερνητική πρακτική) Έλληνες του εξωτερικού η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση με την οποία θα μπορούν να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους, αλλά η ψήφος αυτή δεν θα προσμετρείται για την εξαγωγή του συνολικού εκλογικού αποτελέσματος,

Έτσι δεν θα ψηφίζουν όπως δέκα εκατομμύρια Έλληνες επί ελληνικού εδάφους για την εκλογή της Βουλής.

Θα ψηφίζουν μόνο για τρεις βουλευτές «αποδήμων», αλλά η κατανομή των "υπολοίπων" 297 εδρών στην επικράτεια θα προκύπτει μόνο από τις ψήφους των Ελλήνων... εσωτερικού.

Με απλά λόγια, αντί η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού να προσμετρείται στο σύνολο της επικράτειας θα προσμετρείται αποκλειστικά και μόνο για τις τρεις έδρες των αποδήμων. Η ΝΔ αναμένεται να απορρίψει τους σχεδιασμούς του Μεγάρου Μαξίμου και να επανακαταθέσει τη δική της πρόταση.
pronews