24.2.19

Ακύρωση της εμφάνισης του φιλοσκοπιανικού συλλόγου Μέτσκες στην Θεσσαλονίκη.


Συγχαρητήρια σε όλους τους συναγωνιστές που έδωσαν το δυναμικό παρών στον Λευκό Πύργο και καταφέραμε όλοι μαζί να αποτρέψουμε την παρουσία του φιλοσκοπιανικού χορευτικού συγκροτήματος Αρκούδες Μέτσκες που έχει ενεργή συμμετοχή σε πανηγύρια όπου ακούγονται σλαβόφωνα τραγούδια αλυτρωτικού χαρακτήρα!Τυχεροί είναι αφού δεν έφαγαν το ..."ξύλο της Αρκούδας"! Juan

Μακεδονία Γη Ελληνική
Αλήτες προδότες πολιτικοί!


Από νωρίς το πρωί 40 περίπου άτομα του Συλλόγου μας προωθηθήκαμε στον από ημέρες πριν ανακοινωθέντα χώρο συγκέντρωσης για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά κατά της συμμετοχής του φιλοσκοπιανικού χορευτικού συγκροτήματος.


ΕΛΛΑΣ -ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΑπό την πρώτη στιγμή έγινε διανομή φυλλαδίου που εξηγούσε τον λόγο της διαμαρτυρίας μας.Φυσικά δεν έλειπαν τα δυναμικά συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας μας.
Και ενώ η ώρα της έναρξης της πορείας των Κουδουνοφόρων έφτασε,πουθενά δεν φαινόταν ο εν λόγω χορευτικός σύλλογος.Τέλος λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο χορευτικό συγκρότημα,οι διοργανωτές και η Ε.ΑΣ. μας ενημέρωσε ότι ακυρώθηκε η συμμετοχή των Μέτσκες και δεν θα εμφανιστούν.Είναι εμφανές ότι αντιλήφθηκαν κάποιοι ότι πλέον δεν παίζουμε και θα μας βρίσκουν απέναντι τους!

Για μια ακόμα φορά ο Εθνικιστικός χώρος της Θεσσαλονίκης επέδειξε σοβαρότητα,μεθοδολογία και αγωνιστική πυγμή και καταφέραμε να κερδίσουμε μία επικοινωνιακή μάχη χωρίς καν να χρειαστεί να την δώσουμε!Η σημερινή Νίκη μας έρχεται να αποδείξει ότι όταν υπάρχει
ομόνοια,προγραμματισμός και πειθαρχία
θα έχουμε και επιτυχίες!
Συγχαρητήρια σε όλους ξανά!

Το μήνυμα μας προς όλους είναι ξεκάθαρο.
Κανένας προδότης πλέον δεν θα σκορπάει το δηλητήριο του χωρίς να μας βρίσκει απέναντι του!

Ούτε βήμα χωρίς τα ΜΑΤ στο πλάι σας δεν θα κάνατε!

Ελλάς Ή Τέφρα

http://ierosloxos2012.blogspot.com