12.2.19

Γ.Τράγκας: «Ο Α.Τσίπρας αν μπορούσε θα έδιωχνε όλους τους Έλληνες από την Ελλάδα για να τους αλλάξει με μετανάστες»

Μέσα από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90.1 fm, ο Γιώργος Τράγκας έκανε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την οποία είπε πως «Ασχολείται με το πώς θα ψηφίσουν περισσότεροι μετανάστες, αν μπορούσε να διώξει τους Έλληνες θα το έκανε»

Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Η Ελλάς βρίσκεται στο έλεος των εθνοσωτήρων. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση βρίσκονται σε διαρκή μέθη. Δεν έχουν καμία ιδεολογία πέρα της αφοσίωσης στην κ. Μέρκελ. Δεν έχουν αξίες και το δείχνουν. Δεν έχουν σχέδιο να βγάλουν την Ελλάδα από την κατοχή, το μνημόνιο και την ταπείνωση.
Αργότερα θα υπάρξει ρήγμα μεταξύ του Μητσοτάκη και του Άδωνι. Ό Άδωνις έχει τους δικούς του και όπως λένε πολλοί είναι ο διάδοχος του Μητσοτάκη. Ο Τσίπρας από την άλλη ασχολείται με το πώς θα μείνει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στην εξουσία. Ασχολείται με το πώς θα ψηφίσουν περισσότεροι μετανάστες, αν μπορούσε να διώξει τους Έλληνες θα το έκανε».
Και συνέχισε ο Γιώργος Τράγκας αποκωδικοποιώντας τις υπόγειες διαδικασίες που συντελούνται εντός της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας:
«Η ΝΔ όχι μόνο έκοψε από τα ψηφοδέλτια τον Μπογδάνο αλλά προς έκπληξή μου η κα. Μπακογιάννη ανέλαβε να υπογραμμίσει ότι δεν θα είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές. Η κ. Μπακογιάννη ουσιαστικά άφησε αιχμές για τον Άδωνι Γεωργιάδη που ήταν δική του πρόταση ο κ. Μπογδάνος. Η κα. Μπακογιάννη προφανώς διεγείρεται με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τις ξυπνάει μνήμες γιατί όπου  βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο Γιώργος Αυτιάς από την άλλη ήθελε να πάει στην Ευρωβουλή για να μπορέσει να δώσει μάχη για τα ελληνικά θέματα. Όμως του είπαν να κατέβει σε κάποια περιοχή της Αθήνας αλλά ο Αυτιάς είπε: »Πως θα μιλάω για μισθούς και συντάξεις αν ο Μητσοτάκης δεν κάνει τίποτα; Στην Ευρωβουλή μπορώ να δίνω μάχες. Με φάγανε γιατί με ακολουθούσαν 300.000 ψήφους.»
Παράλληλα ο Γ. Τράγκας αποκάλυψε: «Μου είχαν προτείνει να κατέβω κι εγώ στην πολιτική επί Αντώνη Σαμαρά, μου το είχε προτείνει ο Αβραμόπουλος αλλά αισθανόμουν πως θα ακολουθούσα μνημονιακά μονοπάτια».
Όσο για τον Τέρενς Κουίκ ο διακεκριμένος δημοσιογράφος δήλωσε: «Ορκίστηκε ο αταλάντευτος, απέναντι από τα στρατεύματα Μητσοτάκη. Επί σειρά ετών κρυπτόμενος, ο φιλο-Συριζαίος, το παιδί του λαού, αγωνίστηκε στα δεξιά για να βγει αριστερά. Να υποστηρίζει με πάθος την κυβέρνηση του Ιωαννίδη. Το 1972, που ήμουν αρχισυντάκτης τότε στην Βραδινή ο Τέρενς υποδεχόταν στο αεροδρόμιο τους εθνοσωτήρες, Παττακό, Λαδά και Ασλανίδη».
«Όσο για την Χρυσοβελόνη έλεγε στις εκπομπές μου: »είμαι δεξιά…» η κ. Χρυσοβελόνη δεν ασχολείται με ανταλλάγματα είναι ιδεολόγος. Ανακάλυψε ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στις αρχές της».
«Έχουμε δύο αποκρουστικές μνημονιακές πολιτικές, οι ¨Απριλιανοί με τον Ιωαννίδη¨ εναντίον της ¨αγίας¨ οικογένειας. Ο Μητσοτάκης έχει μια ψυχρότητα, εκπέμπει κάτι αμήχανο, παγωμένο. Ο κόσμος βέβαια θα τον ψηφίσει γιατί θέλει απλά να φύγει η χολέρα, αυτόν που πούλησε την Μακεδονία. Οι επόμενοι, όμως που θα βγούνε θα πούνε ότι το μνημόνιο ήταν επιβεβλημένο γιατί έτσι τα κατάφεραν οι προηγούμενοι».
«Ο υπουργός Υγείας είναι ασόβαρος, μειώνει τα ποσοστά του Σύριζα και χαλάει την όποια εικόνα έχει ο Σύριζα», είπε για τον Πολάκη ο Γ. Τράγκας.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
«Η χώρα διαλύεται, αποσυντίθεται ψάχνει να βρει νέους. Η πολιτική αλητεία των Αθηνών διέλυσε την χώρα. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εσείς που θα πάτε να ψηφίσετε. Πόσοι μετανάστες θα ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές; Έρχονται από το Αφγανιστάν να ψηφίσουν Τσίπρα», τόνισε ο Γ. Τράγκας.
pronews