16.2.19

Θεσσαλονίκη: Στο στόχαστρο εμπρηστών βρέθηκε διπλωματικό όχημα και δύο ΑΤΜ (βίντεο)


Στο στόχαστρο εμπρηστών βρέθηκε διπλωματικό όχημα, αλλά και δύο ΑΤΜ, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Οι δράστες έριξαν εύφλεκτο υλικό σε ΙΧ του διπλωματικού σώματος, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Φιλίππου, στο κέντρο της πόλης, και πυρπόλησαν το όχημα, προκαλώντας φθορές. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες, με δύο οχήματα, που έσβησαν τη φωτιά.  


Επίσης, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε δύο ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κομνηνών στη Θεσσαλονίκη, στις 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
pronews
__________________________________
H Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα. Δεν δικαιολογούνται τέτοια περιστατικά.Προφανώς η αστυνομία απασχολείται σε πάρεργα και όχι στην κύρια αποστολή της.Παρά τις επιτυχίες της η αστυνόμευση εξακολουθεί να είναι ελλιπής. Ειδικά η κεντροδυτική Θεσσαλονίκη , κοντά στην εκκλησία των  Αγ. Πάντων, αποτελεί Πακιστανούπολη ανεξέλεγκτη με κουρεία, κομμωτήρια , δήθεν Σούπερ- Μάρκετ, που στην πραγματικότητα είναι κέντρο διακινήσεως αλλοδαπών με κρυφό εστιατόριο και ξενώνα όπου  σιτίζονται και διαμένουν παράνομοι μετανάστες Πακιστανοί, μέχρι να προωθηθούν προς Αθήνα! Κανείς δεν τολμά να περάσει από εκεί, ειδικά τις νυκτερινές ώρες όπου κατά δεκάδες περιφέρονται σαν τα αγρίμια!
Κανείς δεν έκανε ούτε τυπικό έλεγχο, για το πως λειτουργούν, με τι άδειες όλα αυτά!
Πως είναι δυνατόν πχ να λειτουργεί  ξενώνας με εστιατόριο μέσα σε SM (βιτρίνα);
Χαρακτηριστικό είναι ότι στα ΑΤΜ της Εθνικής Τραπέζης και της ALPHABANK,  στην εκκλησία των ΑΓ. Πάντων απέναντι, από τις απογευματινές ώρες και μετά, δεν πλησιάζει κανείς, από το φόβο να μη τον ληστέψουν οι περιφερόμενοι εκεί παράνομοι εισβολείς.
Αστυνομική περίπολος δεν έχει εμφανισθεί στο χώρο παρά μόνο προ 2ημέρου όταν έγινε απόπειρα ληστείας σε παρακείμενο κατάστημα με ανταλλαγή πυροβολισμών και τρεις τραυματίες!!!
Α. Α