27.2.19

Οργή πολιτών στην Πτολεμαΐδα: Μεγάλης έκτασης επεισόδια με έναν τραυματία - Εντονες αποδοκιμασίες σε Γεροβασίλη (βίντεο)

 Θέλει πολύ μυαλό, για να συνειδητοποιήσετε όλοι σας, ότι ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ; Εν όψει-προφανώς- εκλογών, έχετε πάρει τους δρόμους και περιφέρεστε από χωρίον εις χωρίον "κρυπτόμενοι" πίσω από εκατοντάδες αστυνομικούς για να αποφύγετε την οργή του προδομένου λαού.
Ως πότε θα προκαλείτε  την οργή του κόσμου με τη παρουσία σας και τα  γραφικά "εγκαίνια" που κάνετε σε ατέλειωτα έργα και σε ...τελετές κ.λ.π.;
Ως πότε θα απασχολείτε την αστυνομία από τα κύρια καθήκοντά της;
Το μόνο που έχετε καταφέρει είναι να τινάξετε στον αέρα τη συμφιλίωση αστυνομικών και πολιτών που χρειάστηκε 10ετίες για να επιτευχθεί και που  τώρα αντιμετωπίζονται σαν εχθροί και σαν όργανα του καθεστώτος σας.
 Μέχρι εδώ.
Καθήστε στην Αθήνα και περιμένετε την πολιτική σας εξόντωση που θα προκύψει από το αποτέλεσμα των εκλογών,εξ άλλου οι περιοδείες σας επιτυγχάνουν το αντίθετο από το επιθυμητό (σας) αποτέλεσμα. Juan

ΥΓ
Θα βάλω και ένα υστερόγραφο: Γιατί όλο το βάρος των επισκέψεών σας το έχετε ρίξει στη Μακεδονία; Για να τους "κατευνάσετε" ή μήπως για να διερευνήσετε το βαθμό αντιδράσεώς τους στο "καλό" που τους κάνατε; 
 Μην ξεγιελιέστε  όμως, η κύρια αντίδραση δεν είναι αυτή που συναντάτε εκεί. Η κύρια αντίδραση θα διαπιστωθεί στις κάλπες και δεν θα είναι...εξαιρετικά ευχάριστη για σας.

Πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο όπου πάνε τα κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δέχονται την οργή των πολιτών και να μην μπορούν να σταθούν πουθενά για την ευθύνη που φέρουν για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια.
Επεισόδια μεγάλης έκτασης σημειώθηκαν σήμερα στην Πτολεμαΐδα​, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να διασπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων και να πλησιάσουν στη Σχολή Πυροσβεστικής, όπου βρισκόταν η Όλγα Γεροβασίλη.
Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. 
Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι, μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας με αφορμή την παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, για την τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών.
Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν, λόγω των αστυνομικών μέτρων, αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Μάλιστα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Οι συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία:
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία, που βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος.
Οι διαδηλωτές, όπως βλέπουμε στο επόμενο βίντεο, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και άρχισαν να τραγουδούν τον εθνικό μας ύμνο…
Εικόνες από την περιοχή των επεισοδίων:
πηγές: kozan.gr, kozanimedia.gr, kozanilife.gr, pronews.gr