8.2.19

Ζουράρις κατά Μητσοτάκη: Θα τον σέρνω στα δικαστήρια

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ αποκαλώντας τον... «μαψυλάκα, αρχοκεντρικό πρόεδρο που ετόλμησε να πει ότι είμαι βουλευτής ευκαιρίας»
Δριμύτατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Κώστας Ζουράρις οικοδομώντας, -όπως είπε από την αρχή, ζητώντας και τη συμβουλή του προεδρείου-, το λόγο του στον οποίο ενέταξε τους χαρακτηρισμούς που του αποδόθηκαν, εκτός Βουλής. «Βεβαίως και υπήρξα γυρολόγος… », τόνισε αρχικά καθώς και «υπήρξα μαριονέτα διότι στην άλλη γλώσσα την ελληνική σημαίνει καθ’ εικόνα και ομοίωση…»…
Επιπλέον, στην αντεπίθεσή του από βήματος, αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκαλώντας τον «μαψυλάκα, αρχοκεντρικό πρόεδρο που ετόλμησε να πει ότι είμαι βουλευτής ευκαιρίας δηλαδή ότι τα έπιασα… με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα παρακαλάει τα ψηφαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ για να μην αρθεί η ασυλία του».
Ανεβάζοντας ακόμη τους τόνους είπε καταλήγοντας: «ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί αυτός μ’ εμένα», αυτός «ο ασχετίλας» πρόσθεσε, χαρακτηρισμό που ανακάλεσε παραδεχόμενος ότι περιείχε προσέγγιση προσωποκεντρική.
Πρέπει να επισημανθεί ότι πριν από λίγες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λαμία είχε αναφερθεί σε κυβέρνηση μειοψηφίας και «βουλευτές τιμής ευκαιρίας», αφήνοντας υπονοούμενα για τη στάση των έξι βουλευτών που αποφάσισαν να στηρίξουν την Κυβέρνηση στα νομοσχέδια που θα κατατεθούν από 'δω και πέρα. 
Ethnos.gr
Τους πρόσβαλεJuan