15.2.19

Η ομολογία Τσουκάτου για το πώς “έκλεψε” το ΠΑΣΟΚ (του Σημίτη) τις εκλογές του 2000


Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Μεταξύ μας, λίγοι διατηρούν αμφιβολίες για το… τι περίεργο συνέβη στις βουλευτικές εκλογές του 2000, και το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη κατάφερε να επικρατήσει οριακά της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή.
Μόνο τα… καλοταϊσμένα “ορφανά” του “καταλληλότερου”, που σεργιανίζουν έκτοτε σε όλα τα κόμματα, ώστε να διατηρούν την πρόσβασή τους στη νομή της εξουσίας, αρνούνται τη σχετική συζήτηση.

Κατανοητό. Όταν έχεις τακτοποιήσει… γενιές της οικογένειάς σου, χάρη στο τανγκό της εποχής Σημίτη με τη διαφθορά και τη διαπλοκή, είναι προφανές ότι, μόνο… θαυμασμό και λατρεία εξωτερικεύεις για τον πρώην πρωθυπουργό.
Εις υγείαν των… κορόιδων, άλλωστε.
Ωστόσο, η πρόσφατη κατάθεση του Θόδωρου Τσουκάτου για το σκάνδαλο της Siemens, φώτισε κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο το… δια ταύτα της εκλογικής αναμέτρησης του Απριλίου του 2000.
Σύμφωνα με τον “στρατηγό” του Κώστα Σημίτη, “νοικιάστηκε όποιο αεροπλάνο δεν πετούσε εκείνη την ημέρα στον ουρανό, όποιο πλοίο δεν κινούνταν στη Μεσόγειο και όλα μα όλα τα λεωφορεία της χώρας”, για να μεταφερθούν ψηφοφόροι. Του ΠΑΣΟΚ. Του Σημίτη.
Οι εκλογές κρίθηκαν για μερικές δεκάδες χιλιάδες ψήφους.
Ο “καταλληλότερος” βρέθηκε και πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η διαπλοκή πήρε όλα τα μεγάλα έργα με απευθείας αναθέσεις.
Και τέθηκαν οι βάσεις για τη χρεοκοπία της χώρας το 2010.
Για να καταλαβαινόμαστε, δηλαδή…
http://ysterografa.gr/
______________________________________________
Σας σιχαθήκαμε ΟΛΟΥΣ , εσάς τους "πολιτικούς" που μόνο για το τομάρι σας ενδιαφέρεστε και για το πόσο θα καθίσετε στις καρέκλες, που μεταφράζεται πόσα χρήματα θα εισπράξετε.
Δυστυχώς οι ελάχιστες εξαιρέσεις πολιτικών ήθους δεν μπορούν να εξαλείψουν την αίσθηση αηδίας και σιχασιάς προς αυτό που εσείς αποκαλείτε "δημοκρατία" , ενώ δεν είναι τίποτα άλλο από όργιο συναλλαγών  εις βάρος του Ελληνικού λαού, που σαν προβατάκια άβουλα σας παρακολουθεί μοιρολατρικά.
Αλήθεια ποιο είναι χειρότερο καθεστώς η "δημοκρατία" σας ή μια  δικτατορία;Τουλάχιστον  και η χειρότερη δικτατορία έχει πρώτα τα συμφέροντα της χώρας της και μετά όλα τα άλλα, σε αντίθεση με τη "δημοκρατία"¨σας που έχει βγάλει στο σφυρί τα πάντα, ακόμα και τη θρησκεία!
Ας μη ξεχνάμε ότι και η 21η Απριλίου έργο δικό σας ήταν. Εσείς (οι πολιτικοί) την προκαλέσατε με τις κομπίνες, τις αποστασίες και το μίσος που διασπείρατε και χωρίσατε το λαό στα τρία και παρ ολίγο να προκαλέσετε εμφύλιο πόλεμο! Η ΕΡΕΝ "σκοτωνόταν" στο ξύλο με την ΕΔΗΝ  και με τη Νεολαία Λαμπράκη.Κάποιος άλλος ήθελε να ανεβεί στη Θεσσαλονίκη ...επί πώλου όνου (!) και να σχηματίσει άλλη κυβέρνηση (του Βορρά)!
 Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία πραγματικά δημοκρατική κυβέρνηση με Εθνικό προσανατολισμό που θα προσπαθήσει να αναστηλώσει τα ερείπια που άφησαν οι τελευταίες κυβερνήσεις στο διάβα τους, να διασφαλίσει την Ελληνικότητα της Ελλάδος  να αποπέμψει τους παρείσακτους εισβολείς και να αποκαταστήσει την Ορθοδοξη Εκκλησία στη θέση που της ανήκει αναγνωρίζοντας- επι τέλους- ότι χωρίς αυτήν θα είμασταν ακόμη υπόδουλοι στους Τούρκους, φίλους, συμμάχους και ...συνδαιτυμόνας σας.
Αβραάμ Αλεξανδρής