24.1.19

Τ.Σόρος: O άνθρωπος που αγόρασε την Μακεδονία από τον ΣΥΡΙΖΑ - Συνάντηση με Ζ.Ζάεφ


"Συγχαρητήρια για την Συμφωνία των Πρεσπών" έδωσε στην συνάντηση που είχε με τον Ζόραν Ζάεφ ο Τζορτζ Σόρος, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων "Mia".

Πιο αναλυτικά, ο Τζορτζ Σόρος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Ζόραν Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών για την ονομασία των Σκοπίων, σύμφωνα με σκοπιανό δημοσίευμα.
Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter και  όπως έγραψε:
«Η ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».
Κατά τις συνομιλίες που είχαν, Ζόραν Ζάεφ και Τζορτζ Σόρος αναφέρθηκαν στη σημασία εθνικής στρατηγικής για την κοινωνία και την πολυπολιτισμικότητα και την ανάγκη να υπάρξει εντατική συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών.
«Στόχος είναι να υπάρξει «αμοιβαία εμπιστοσύνη και επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων και κοινοτήτων στη "Δημοκρατία της Μακεδονίας"» ανέφερε.
Όπως έγραψε, οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.
Η αντίδραση Καμμένου
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Καμμένος σημειώνει μάλιστα ότι «όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες», προσθέτοντας πάντως ότι «τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ».
«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις.
Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες..
Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ», έγραψε ο κ. Καμμένος.
Σε άλλη ανάρτησή του για την αγκαλιά Ζάεφ – Σόρος, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει το εξής:
"Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ….
Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..."
To σχέδιο Τ.Σόρος για υφαρπαγή της Μακεδονίας μας
Το ίδρυμα Open Society του Τζόρτζ Σόρος από το 1992 ως το 2016 έχει δώσει στα Σκόπια 98,7 εκατομμύρια από χρήματα του Σόρος , όπως και άλλα 35 εκατομμύρια από χορηγίες.
Τα δήθεν «μακεδονικά» σωματεία επίσης έπαιρναν χρήματα από το ίδρυμα του Σόρος. Έδωσε όμως και 25 εκατομμύρια ευρώ απευθείας στις κυβερνήσεις των Σκοπίων ως το 2016, 9 εκατομμύρια σε δημοσιογράφους και 1,9 εκατομμύρια σε επιχειρήσεις!
Ο Σόρος ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισε τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία» και το ίδρυμα του εξέδωσε το προπαγανδιστικό περιοδικό «Macedonian Times».
Οι Παμμακεδονικές ενώσεις καταγγέλλουν ότι έδινε χρήματα στους σκοπιανούς και κάτω από το τραπέζι για να κάνουν προπαγάνδα διεθνώς. Οι καταγγελίες λένε ότι μέσω του ιδρύματος Open Society ο Σόρος χρηματοδοτεί την αυτοαποκαλούμενη «Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά» του Τζόρτζ Ατανασόφσκι και το «Διεθνές Συμβούλιο των “Μακεδόνων”» του Τοντόρ Πέτροφ. Τα κεφάλαια σύμφωνα με τις καταγγελίες φτάνουν έτσι και στα Σκόπια, σε εθνικιστές όπως το VMRO και σε οργανώσεις στην Ελλάδα, όπως το «Ουράνιο Τόξο».
Со основачот на Фондациите Отворено општество, @GeorgeSoros во рамки на во Давос разменивме идеи за интензивирање на соработката меѓу @VladaMK и @OpenSociety, со цел да обезбедиме подобри капацитети во разни општествени сфери во .

➡️ http://vlada.mk/node/16525 
32 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις.Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες.. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ https://mia.mk/2019/01/pm-zaev-meets-investor-and-philanthropist-soros/?lang=en 
28 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ....Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν ´Ελληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..
__________________________________ 
pronews.gr