7.1.19

Αλλοδαποί έκλεισαν τον δρόμο στα Διαβατά - Πέταξαν πέτρες στους οδηγούς τραυματίζοντας τους (φωτό, βίντεο)

  ΩΣ ΠΟΤΕ  ; JUAN
Για ακόμη μια φορά παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν οδηγούς που προσπαθούσαν να περάσουν από μπλόκο που είχαν στήσει οι αλλοδαποί.

Πράγματα που πριν από 15 ή 20 χρόνια θα ήταν αποκύημα μυθιστορήματος πολιτικής φαντασίας τώρα φαίνεται να το συνηθίζουμε και αυτό. Μέχρι το επόμενο κ.ο.κ
Αλλοδαποί που έχουν μπει παράνομα στη χώρα να κλείνουν δρόμους, να επιτίθενται κατά Ελλήνων και να μην συμβαίνει απολύτως τίποτε!
Αυτό ακριβώς γίνεται εδώ και περίπου μία ώρα  στη "Δομή Φιλοξενίας" (sic) των Διαβατών, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο την Αστυνομία, περίπου 40 αλλοδαποί, που βγήκαν από τη δομή λίγο μετά τις 13:00 έχουν κάνει κατάληψη του οδοστρώματος στη Συμμαχική Οδό τοποθετώντας λάστιχα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη θέρμανση στο Κέντρο Φιλοξενίας.
Ωστόσο, τα «αίματα άναψαν» με οδηγούς που ήθελαν να περάσουν από το σημείο.
Τρία άτομα με πέτρες και με ξύλα άρχισαν να χτυπούν το παρμπρίζ μιας νταλίκας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός.
Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο προχώρησε σε συλλήψεις προσφύγων.
Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το Life-Events.gr

pronews
Κάτι θα τους κάνουν! Θα τους πάνε για λίγο μέχρι το αστυν. τμήμα, ίσως τους πάνε μέχρι τον εισαγγελέα  υπηρεσίας, που ίσως ορίσει τακτική δικάσιμο, κάποτε... και θα τους καλέσει να πάνε (μόνοι τους) να δικαστούν τότε!!! Σιγά μη πάνε! 
Τι θα έπρεπε να γίνει; "Καφεδάκι" στο Τμήμα και άμεση απέλαση στη χώρα τους, που δεν κάνει κρύο. Αν συνεχισθεί πάντως αυτή η κατάσταση, δεν αποκλείεται να εξαγριωθεί ο κόσμος και μετά θα έχουμε άλλα....
Juan