17.1.19

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Πηγή Χάρτη: Wikipedia


Της Λέττας Καλαμαρά

Η παράδοση της σύγχρονης Μακεδονίας, της μακεδονικής υπηκοότητας, εθνότητας και γλώσσας στη χώρα βόρεια της Μακεδονίας και της Ελλάδας μας, είναι δεδομένη για τον Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική του επιβίωση. Αυτό είναι το λάφυρο που παραδίδει στη σύγχρονη γερμανική χωρίς στρατεύματα κατοχή της Ελλάδας, με το πρόσχημα ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, για να παραμείνει αλώβητος στο πολιτικό έγκλημά του από το 2015 μέχρι και την επόμενη ημέρα των επερχομένων εθνικών εκλογών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσα Κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα που καταγγέλει ο κ.Μητσοτάκης απαιτηθούν θα πραγματοποιηθούν για να ψηφίσει το Κοινοβούλιο-Κουρελού τη Συμφωνία της ντροπής, τη Συμφωνία παράδοσης τη σύγχρονης Μακεδονίας από τους Έλληνες σε ένα άλλο Κράτος.



Ό,τι η Ελλάδα κέρδισε το 1912 με τον Κρητικό Ελευθέριο Βενιζέλο και τον ένδοξο τότε Στρατό μας από εδώ και πέρα τώρα στον 21ο αιώνα η Μακεδονία θα ανήκει σε άλλο Κράτος. Η Συμφωνία σύντομα θα κριθεί άκυρη όχι από την Ελλάδα αλλά από το άλλο μέλος καθώς δεν έχει υπογραφεί από τον Ανώτατο Άρχοντα του, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τους. Μία μελλοντική εθνικιστική Κυβέρνηση και το Συνταγματικό δικαστήριο της, όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της Αλβανίας πρόσφατα, θα την καταστήσει άκυρη και η Ελλάδα θα παραμείνει ηττημένη παραχωρώντας τη σύγχρονη ιστορία της Μακεδονίας, χωρίς καμία ήττα σε πόλεμο, χωρίς κανένα όφελος πλην τη διατήρηση ενός ανθελληνικού καθεστώτος στην εξουσία της Ελλάδας και διολίσθησης της δημοκρατίας. Οι Έλληνες και οι σύγχρονοι κάτοικοι της Μακεδονίας γεμάτοι οργή τότε, σε λίγα χρόνια, θα κινηθούν εναντίον του Κράτους των Αθηνών δικαιολογημένα αλλά ο Αλέξης Τσίπρας και οι μέντορές του θα έχουν πετύχει το σκοπό τους για το Κράτος της Μακεδονίας εκτός Ελλάδας.



Ο εξαίρετος Καθηγητής των Διεθνών Σχέσεων κ. Άγγελος Συρίγος οφείλει να ακουστεί στο τι σημαίνει μία Συμφωνία χωρίς την υπογραφή των Προέδρων της Δημοκρατίας. Μετά τη Μακεδονία τι μας περιμένει άραγε δεν ξέρουμε. Κρήτη, Επτάνησα, Αιγαίο, όλες οι κατακτήσεις των Ελλήνων θα μπορούσαν δυνητικά να ζήσουν την αρπαγή της Μακεδονίας από έναν Πρωθυπουργό σαν τον Αλέξη Τσίπρα. Εξάλλου η Ελλάδα είναι στην ψυχή και όχι στα σύνορα. Αυτά προς το παρόν για το μεγάλο σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας χωρίς πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα υπόλοιπα σύντομα μαζί και με την ψήφο παράδοσης της σύγχρονης Μακεδονίας από τον Αλέξη Τσίπρα και την υπογραφή του Προέδρου της Βουλής ή Δημοκρατίας, αδιάφορο. Συνένοχοι είναι και οι 300 βουλευτές που γελοιποιούν την Ελληνική Βουλή σε μία θεατρική παράσταση πατριωσύνης και κινούμενης άμμου ψήφων κατά παράβαση της λαϊκής κυριαρχίας.



Ένα άγαλμα του Αλέξη Τσίπρα στη μία και μοναδική πλέον Μακεδονία του είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής των νέων υπηκόων της, ελπίζουμε να του το εγκαινιάσουν μία μέρα. Το αξίζει και αυτός και οι 300 βουλευτές της σημερινής Βουλής των Ελλήνων...
Σταματήστε κύριοι βουλευτές το θέατρο της Βουλής, μην μας κοροϊδεύετε άλλο κατάμουτρα, στις 16 Ιανουαρίου 2019 τελείωσε και επίσημα το παραμύθι σας περί λαϊκής κυριαρχίας...

thedayaftergr.blogspot.com