18.1.19

«Φακελώνουν« τους πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο : Έγγραφο-σοκ της ΕΛ.ΑΣ Λέσβου

Θέλουν να πιστέψουμε ότι η  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου και  ο Δ/ντής της Λέσβου ενήργησαν από μόνοι τους! 
Για  Διαβάστε το έγγραφο, κάτω από το θέμα:

" Σχετική υπ αριθμ. 8431/19/106066 από 15-1-2019 δ/γή της  Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου"   
Αυτή η διαταγή τι περιείχε ...ευχές για το νέο χρόνο;  Όσο για την ΕΔΕ, διατάχθηκε  για "του στραβού τα μάτια" και για αυτούς που δεν ξέρουν. Όμως, ούτε  η ΓΠΑΔΒΑ  έστειλε τη διαταγή αυτή με δική της πρωτοβουλία αλλά σαφέστατα με εντολή του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. (Υπουργείου ...Προστασίας -λέει- του πολίτη_ 
 Καλά θα κάνουν να είναι ειλικρινείς γιατί δεν τρώει όλος ο κόσμος κουτόχορτο... Efenpress
______________________Διαβάστε την είδηση:
Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση ότι ο αστυνομικός διευθυντής Λέσβου ζητά, με επίσημο έγγραφο, ενημέρωση για το πόσοι και πως θα ταξιδέψουν από το νησί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία.
Ενδεικτική είναι η φράση στο αστυνομικό έγγραφο η οποία αναφέρει:
«Παρακαλούμε όπως μας αναφέρετε αριθμό ατόμων καθώς και μέσων μεταφοράς που προτίθεται να αναχωρήσουν από την περιοχή ευθύνης σας, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην Αθήνα την 20/01/2019 ημέρα Κυριακή έστω και αρνητικώς"
Από την Αστυνομία ανακοινώθηκε πριν από λίγο σχετικά με το συγκεκριμένο έγγραφο, ότι «από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου διατάχτηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας καθώς το έγγραφο αυτό δεν απηχεί το περιεχόμενο και το πνεύμα διαταγών της ιεραρχίας».  (Δηλαδή ποιο πνεύμα απηχούσε;)
Για το περιστατικό διατάχθηκε... ΕΔΕ.(!!!)
 πηγη:pronews