30.1.19

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τίποτα δεν έχει τελειώσει - Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική! ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Εθνικιστική Φωνή" με τον Γιώργο Ρεντετάκο όπου σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις μετά την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε αρχικά τον αποκλεισμό που υφίσταται η Χρυσή Αυγή από την ψευτοδημοκρατία, καθώς την στιγμή που τρία κόμματα παλεύουν να έχουν Κοινοβουλευτική Ομάδα έχουν βήμα παντού, οι Έλληνες Εθνικιστές που είναι τρίτο κόμμα είναι φιμωμένοι από όλους.


Στην συνέχεια ανέλυσε τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής για την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας πέρα από την ολόθερμη στήριξη και συμμετοχή στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας.

1. Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τεκμηριωμένη ένσταση αντισυνταγματικότητας, απαιτώντας παράλληλα η συμφωνία να ψηφιστεί από πλειοψηφία 180 βουλευτών, αλλά κυβέρνηση και ΝΔ απέρριψαν την πρόταση, αποδεικνύοντας πως είναι συνένοχοι στο έγκλημα κατά της Μακεδονίας.
2. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής προσκάλεσε τους Βουλευτές της αντιπολίτευσης να προχωρήσουν σε μαζικές παραιτήσεις, ώστε να μπλοκαριστεί κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, αλλά όλοι τους συνένοχα κώφευσαν.
3. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέθεσε πρόταση προς όλους τους Βουλευτές για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να αποφασίσει ο Λαός για την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως το μείζον ήταν να μην δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, η εθνομηδενιστική όμως κυβέρνηση με την ανοχή της ΝΔ τα έδωσε όλα στους Σκοπιανούς.

Η προδοτική συμφωνία πέρασε από την Βουλή με ένα συνονθύλευμα βουλευτών, δηλαδή από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους "πρόθυμους" συνοδοιπόρους του, αλλά και με την αρωγή της ΝΔ που δεν δεσμεύεται ότι θα ακυρώσει την συμφωνία.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ευχήθηκε η εθνικά επικίνδυνη αυτή συμφωνία να μην οδηγός για μεθοδεύσεις σε Θράκη και Αιγαίο. Επανέλαβε πως υπ΄ αριθμόν 1 εθνικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι το δημογραφικό και πρέπει να δώσουμε κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν παιδιά.
Την αύξηση του κατώτατου μισθού την χαρακτήρισε ως ακόμη μία κοροϊδία Τσίπρα, η οποία δεν αλλάζει το προκαθορισμένο πολιτικό μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την δίκη της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σε ένα χρόνο θα έχει τελειώσει και μετά οι Συναγωνιστές θα μπορούν απρόσκοπτα να συνεχίσουν τους Εθνικούς Αγώνες.
Για τις επερχόμενες εκλογές τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα ανέβει και άλλο και το βράδυ των αποτελεσμάτων οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα έχουν μια δυσάρεστη έκπληξη.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέληξε: "Ψηλά το κεφάλι, τίποτε δεν τελείωσε. Η Μακεδονία είναι μία Ελληνική και καμιά συμφωνία δεν θα σβήσει αυτήν την πραγματικότητα"!

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής