29.1.19

Πώς η συμφωνία των Πρεσπών, κατέστησε τη χώρα μας Σοβιετία


Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε σήμερα την ομάδα που κανόνισε τις κρίσεις ως "γιάφκα του ΣΥΡΙΖΑ" - Εδώ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας κ. Ρήγας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Σταύρος Καλεντερίδης*
Η χώρα μας είναι η γενέτειρα της δημοκρατίας. Είναι όμως και γενέτειρα των προδοτών του κοινοβουλίου. Έχει γίνει πλέον αντιληπτό ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται με την πολιτική ζωή πως η συμφωνία των Πρεσπών και η ψήφισή της από τους εθνοπροδότες στη βουλή την αποφράδα εκείνη ημέρα, αποτελεί εθνική καταστροφή, εσχάτη προδοσία, είναι λόγος διάλυσης της βουλής, και σύστασης ειδικού δικαστηρίου κατά των βουλευτών που ψήφισαν και της δυσώδους κυβέρνησης που τόλμησε να συνάψει αυτή τη συνθηκολόγηση.

Ωστόσο, σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να δοθεί φως και σε μια άλλη οπτική της άθλιας συμφωνίας, η οποία μάλιστα αναδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της κυβερνώσας αριστεράς και της ιδεολογίας της.
Η συμφωνία λοιπόν από τις 25 Ιανουαρίου είναι νόμος του κράτους. Διαβάζοντας την, κάθε νουνεχής πολίτης αντιλαμβάνεται ότι την ίδια μέρα πέθανε και η δημοκρατία αλλά και η ελευθερία στη χώρα μας. Η συμφωνία – λαιμητόμος, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, απαγορεύει τις διαμαρτυρίες, εφόσον αυτές δεν εγκρίνονται από τους μηχανισμούς της κυβέρνησης! Με άλλα λόγια δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς εάν δεν το επιθυμεί το Μαξίμου! Και αν το πράξεις είσαι πλέον παράνομος!
Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στη συμφωνία ότι Ελλάδα και Σκόπια δεν θα ανέχονται δραστηριότητες ιδιωτών μη φιλικού χαρακτήρα κατά του άλλου κράτους (άρθ. 3§4), αλλά μάλιστα θα τις αποθαρρύνουν και θα τις αποτρέπουν (άρθ. 6§2 και 6§3)!

Ο ολοκληρωτισμός στο μεγαλείο του. Ο κάθε προδότης υπουργός μπορεί να αποφασίζει κατά το δοκούν ποια εκδήλωση είναι φιλικού ή μη φιλικού τύπου και να την ακυρώνει όπως έπραξαν σήμερα με την εκδήλωση η οποία τόλμησε να φέρει τον τίτλο «Μακεδονία μία και Ελληνική» αλλά κρίθηκε ως «μη φιλική» από τις δυνάμεις κατοχής της κυβέρνησης.

Προφανώς και αυτό το κατάπτυστο προδοτικό κείμενο των Πρεσπών αντιβαίνει στο Σύνταγμα (άρθ. 11) και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (άρθ. 11) τα οποία εξασφαλίζουν και προστατεύουν ως αναφαίρετο δικαίωμα των ανθρώπων το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Βάσει αυτής και μόνο της παραβίασης του εν λόγω γενικώς παραδεδεγμένου κανόνα του διεθνούς δικαίου, η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί μονομερώς και άμεσα από τη χώρα μας.

Αυτό βέβαια είναι το πρώτο μέρος της κάθαρσης, γιατί εκτός από την προδοτική ψευτοσυνθήκη, πρέπει να απαλλαγούμε και από τη χούντα του Μαξίμου και τους ανθέλληνες προδότες που την υποστήριξαν στις 25 Ιανουαρίου. Διότι με αυτήν την εκτροπή, το επόμενο βήμα είναι να βαφτίζεται κάθε αντικυβερνητική εκδήλωση ως «μη φιλικού τύπου για τα Σκόπια» και να απαγορεύεται! Ή ακόμα χειρότερα να μας παρουσιάσουν νέο νόμο απαγορεύοντας ρητά κάθε διαμαρτυρία ή ενέργεια «μη φιλικού τύπου για την κυβέρνηση». Να μπορεί δηλαδή το κυβερνών κόμμα, να επιτρέπει μόνο φιλικές προς αυτό εκδηλώσεις! Ο ναζισμός στη σύγχρονη εποχή, γεννιέται δυστυχώς στην πατρίδα μας.  

Από την καραμπινάτη προδοσία στις Πρέσπες, στο καραμπινάτο πολιτικό πραξικόπημα στη βουλή, και τώρα στην καραμπινάτη χούντα του Σύριζα. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει πλέον να συγκρίνεται μόνο με τα μαύρα δικτατορικά και απολυταρχικά καθεστώτα που πέρασαν από τη χώρα.

Η ελευθερία μπορεί να πέθανε στη χώρα, αλλά όχι και στις ψυχές μας. 

Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια.


*Ο Σταύρος Καλεντερίδης είναι διεθνολόγος, επικοινωνιολόγος


infognomonpolitics.