9.1.19

"ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ"!!!.


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ "ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ"!!!.


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Αγαπημένοι Φίλοι!!!

Στην 3η Κομουνιστική Διεθνή, που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 1919, αποφασίστηκε η δημιουργία της "ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ", που θα περιλάμβανε και τη Θεσσαλονίκη μας, με τελικό στόχο την έξοδο της Ρωσίας στο Αιγαίο Πέλαγος!!!.

Έτσι, το καθεστώς του Κομουνιστή Ηγέτη της Σερβίας, του Τίτο, με τη σύμφωνη γνώμη του Στάλιν, στις 2 Αυγούστου του 1944, την Νότια Επαρχία της Σερβίας, τη "Βαρδάσκα" (σημερινά Σκόπια), την ονόμασε (για πρώτη φορά) : "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", φτιάχνοντας με αυτό τον τρόπο, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ, για τη δημιουργία της μελλοντικής, ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

Όμως, αυτό το ψευδοκράτος της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, για να αναγνωριστεί ως νέα Εθνότητα (τη "Μακεδονική Εθνότητα"), έπρεπε να έχει τη δική του Κρατική υπόσταση, τη δική του ιδιαίτερη γλώσσα (τη "Μακεδονική γλώσσα"), τη δική του Αυτοκέφαλη Εκκλησία της "Μακεδονίας", τη δική του Κυβέρνηση και τη δική του "Μακεδονική Βουλή".

Ως εκ τούτου, ο τότε Κομουνιστής Ηγέτης της Σερβίας, ο Τίτο, ο μέγας παραχαράκτης της Ιστορίας, έπραξε τα κάτωθι, ψευδοκατασκευάσματα!!!

1) Το 1944 ο Τίτο, ονόμασε "Μακεδονική γλώσσα", ΤΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ, που μιλούσαν και οι Σλάβοι της επαρχίας Βαρδάσκα (σημερινά Σκόπια).

Αυτό το προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα, που ο Τίτο (ψευδώς) ονόμασε "Μακεδονική γλώσσα", ο Εθνομηδενιστής κ. Τσίπρας (που δεν νοιάζεται καν για το ένδοξο Ελληνικό Έθνος μας), με περισσή ευκολία, το αναγνώρισε ως "Μακεδονική γλώσσα"!!!. Δηλαδή ο κ. Τσίπρας με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αναγνώρισε ως "Μακεδονική γλώσσα" τη ψευδομακεδονική γλώσσα του Τίτο!!!.

2) Το 1945, ο Τίτο αυτή τη ψευδομακεδονική γλώσσα, την αναγνώρισε ως επίσημη γλώσσα της Σερβίας!!!.

3) Επίσης το 1945 ο Τίτο (κυρίαρχος ηγέτης της Σερβίας), σχημάτισε Κυβέρνηση και Βουλή, στο ψευδομακεδονικό Κράτος των Σκοπίων, τη ψευδομακεδονική Βουλή!!!

3) Το 1952, οι Καθηγητές Φιλόλογοι, του Καθεστώτος Τίτο, κυκλοφόρησαν την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ της ψευδομακεδονικής γλώσσας!!!

4) Και το 1961, κυκλοφόρησαν το ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ της δήθεν "Μακεδονικής γλώσσας"!!!.

5) Το δε 1968, το κομουνιστικό κόμμα του Τίτο, ίδρυσε την "Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Μακεδονίας", που δεν την αναγνωρίζει μέχρι σήμερα, καμία Ορθόδοξη Εκκλησία!!!.

6) Οι εντεταλμένοι και καλά αμειβόμενοι από τον Τίτο , Ιστορικοί της εποχής εκείνης, επινόησαν το ΨΕΥΔΗ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ . ότι οι Αρχαίοι Μακεδόνες, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!.

Επίσης επινόησαν ότι οι Σλάβοι ερχόμενοι τον 6ο μ.Χ αιώνα στην Επαρχία της Βαρδάσκας (Αρχαία Δαρδανία), ενώθηκαν με τους Μακεδόνες (που δεν ήταν Έλληνες) και έγιναν και αυτοί Μακεδόνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7) Έτσι οι Σλάβοι ως δήθεν "Μακεδόνες" συγκέντρωσαν από όλα τα Αρχεία του κόσμου, ό,τι αναφέρετο στη Μακεδονία μας και οικειοποιήθηκαν όλα τα γεγονότα και όλα τα πρόσωπα (Μέγας Αλέξανδρος, Φίλιππος Β' κ.λ.π... ), που έδρασαν ανά τους αιώνες στη Μακεδονία μας!!!.

8) Και το 1969 κυκλοφόρησαν την Ιστορία του ψευδομακεδονικού Έθνους, που αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική και ιστορική απάτη σε Παγκόσμια κλίμακα!!!

Χιλιάδες δε Επιστήμονες, δούλεψαν δεκαετίες και κυκλοφόρησαν αναρίθμητα βιβλία και περιοδικά για να πείσουν τις λαϊκές μάζες ότι υπάρχει "Μακεδονικό Έθνος"!!!.

Τέλος, τις δύο τελευταίες δεκαετίες, τη σκυτάλη της διαφήμισης του ψευδομακεδονικού Κράτους των Σκοπίων, την πήρε ο δισεκατομμυριούχους Σόρος και διαθέτοντας πακτωλό εκατομμυρίων δολαρίων, παραπλάνησε ανιστόρητους και αφελείς ανά την Υφήλιο, με αποτέλεσμα, σήμερα που μιλάμε, αυτό το ψευδομακεδονικό μόρφωμα των Σκοπίων, να έχει αναγνωριστεί επισήμως με το όνομα : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, από 140 χώρες του κόσμου!!!. Πρόκειται όμως για διμερείς αναγνωρίσεις, γιατί στον ΟΗΕ τα Σκόπια δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη με το όνομα : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Στον ΟΗΕ τα Σκόπια έχουν ακόμη το όνομα FYROM.

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!

Με όσα σας ανάλυσα παραπάνω, συμπεραίνουμε τα παρακάτω :

α) Τους κατασκευασμένους Σλάβους (από τον Τίτο) ως "Μακεδόνες", έρχεται ο κ. Τσίπρας και ελαφρά τη καρδία τους αναγνωρίζει με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ως ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!! (πρώτο Εθνικό έγκλημα).

Στην ονομασία αυτή των Σλάβων ως ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, δεν έχει δυστυχώς αντίρρηση και ο κ. Μητσοτάκης, καθότι σε όλες τις δηλώσεις του ο κ. Μητσοτάκης κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για την παραχώρηση στους Σκοπιανούς, της "Μακεδονικής γλώσσας" και της "Μακεδονικής Ιθαγένειας" και ποτέ δεν τον έχει κατηγορήσει για το όνομα : ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!

β) Την κατασκευασμένη από τον Τίτο "Μακεδονική γλώσσα" (από το προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα), πάλι έρχεται ο κ. Τσίπρας και ελαφρά τη καρδία με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, την αναγνωρίζει ως Μακεδονική γλώσσα!!!! (δεύτερο Εθνικό έγκλημα).

γ) Το κατασκευασμένο από τον Τίτο "Μακεδονικό Έθνος" (όπως παραπάνω σας ανέπτυξα), πάλι έρχεται ο κ. Τσίπρας και ελαφρά τη καρδία, με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αναγνωρίζει τη "Μακεδονική Ιθαγένεια" στους Σκοπιανούς!!! (τρίτο Εθνικό έγκλημα).

Κλείνοντας, Αγαπημένοι μου Φίλοι, αυτή τη Δημόσια παρέμβαση μου, θέλω να τονίσω με έμφαση τα εξής :

Εάν ο κ. Τσίπρας αυτό το τριπλό Εθνικό έγκλημα που έχει διαπράξει σε βάρος της Μακεδονίας μας (με την προδοτική συμφωνία που υπόγραψε, ο κ. Κοτζιάς στις Πρέσπες), το φέρει στη Ελληνική Βουλή και το περάσει με ισχνή πλειοψηφία, τότε τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και όλοι οι Εθνοπατέρες, που θα έχουν ψηφίσει αυτή την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, θα έχουν διαπράξει το ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!, αφού υπήρχε και ο δρόμος του Δημοψηφίσματος ή ο δρόμος σε πρόωρες Εκλογές για ανανέωση ή μη της εντολής από τον Ελληνικό λαό (μιας και το θέμα της Μακεδονίας μας, είναι Μέγα Εθνικό θέμα!!!).

Υ.Γ

Όλα τα Ιστορικά στοιχεία, που σας ανέφερα παραπάνω, για το ψευδομακεδικό Κράτος των Σκοπίων, τη ψευδομακεδονική γλώσσα των Σλάβων και το ψευδομακεδονικό Έθνος τους, τα "αλίευσα" : 1) από τη σπουδαία έρευνα, του Διδάκτορα της Ιστορίας κ. Πέτρου Γεωργαντζή (δύο φορές βραβευθέντος από την Ακαδημία Αθηνών) και 2) από τα καταπληκτικά Ιστορικά πονήματα του γνωστού Ιστορικού κ. Σαράντη Καργάκου και άλλων έγκριτων Ιστορικών.