24.1.19

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ



Επιστροφή στο 2015 και την αποτυχημένη προσπάθεια του Έλληνα Μαδούρο να πετάξει τη χώρα στον Καιάδα της δραχμής με τα στρατιωτικά εργοστάσια ως τη βαριά βιομηχανία του λαού. Τώρα ονειρεύεται μία νέα Βενεζουέλα στην καρδιά της Ε.Ε. να δίνει τον παλμό της δημοκρατίας του 21ου αιώνα. Ένα καθεστώς του 21% όπως θέλουν να αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις που θα βασιλεύει πάνω στα πτώματα του υπολοίπου 80%. Όποιος αντιδρά ως πολέμιος του καθεστώτος θα χαρακτηρίζεται εθνικιστής, ακροδεξιός, περιθωριακός και θα εξοντώνεται. Τόσο απλά.

Τροφή για το καθεστώς ο πλούτος της πατρίδας και οι ζωές των υποδούλων. Το ζήσαμε στη Μεταπολίτευση, τώρα ο Αλέξης Τσίπρας ως ο τελευταίος των πολιτικών εγκληματιών θέλει να το απολαύσει αιώνια. Ο Μαδούρο της Ελλάδας θέλει και αυτός το στρατό του και 1.000.000% πληθωρισμό. 300 ευρώ για τους κοινούς θνητούς και χαβιάρι για τους οπαδούς του.

Η εξέλιξη είναι δεδομένη και για αυτό φοβάται ο Αλέξη Τσίπρας. Θα είναι ο  πρώτος Πρωθυπουργός που δεν θα έχει εξασφαλίσει την ασυλία του για τα πολιτικά εγκλήματά του από το 2015 μέχρι την παράδοση της Μακεδονίας, πιστός εκτελεστής των διεθνών αφεντικών του και για αυτό οι οπαδοί του είναι σε κατήφεια που γρήγορα θα γίνει πανικός.

Για τους 151 υπέρμαχους αντιπροσώπους του Έλληνα Μαδούρο και μόνο στην ελληνική Βουλή είναι ήδη απεχθείς. Ο λαός στις επόμενες εκλογές θα τους δώσει το αντίδωρο της συναλλαγής τους. Μετά θα ακολουθήσουν τα νόμιμα. Το καθεστώς ψυχοραγεί και περνά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλους τους πρόθυμους συνεργάτες του, σύντομα.

Η Ελλάδα θα ανθίσει σύντομα, μόλις ο παγκόσμιος πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Βενεζουέλα, Ελλάδα, Τουρκία, Ιράν και Ρωσία τελειώσει. 

Είναι χιλιάδες οι πραγματικοί 

Έλληνες για να σωπάσουν


για πάντα, Αλέξη Τσίπρα.


Η Μακεδονία ζει στην Αμφίπολη και

το Ποτάμι σου δεν είναι αρκετό για


να τη θάψει...

Λ.ΚΑΛ.