29.1.19

Ακάρ προς Ελλάδα και Κύπρο: Αν δε μας δώσετε τα μισά μην περιμένετε πετρέλαια-αέριο


«Συνεχίζουμε την παρουσία μας στην γαλάζια πατρίδα όπου η Τουρκία έχει δικαιώματα και συμφέροντα», δήλωσε πριν από λίγο ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, στρατηγός εν αποστρατεία Χουλουσί Ακάρ, μιλώντας σε βάση συντήρησης αεροσκαφών της τουρκικής Αεροπορίας (THK), αναφερόμενος στις εξελίξεις στο Αιγαίο, κυρίως όμως στην Ανατολική Μεσόγειο – Κύπρο.
Ωστόσο, ο Ακάρ πρόσθεσε σε μια προσπάθεια τήρησης της πολιτικής ορθότητας, ότι η Τουρκία… με πάσα ειλικρίνεια «προσπαθεί να διατηρεί σχέσεις καλής γειτονίας με όλους τους γείτονες και κυρίως με την Ελλάδα. Όλως ιδιαιτέρως στρατηγέ μας, ποιος διαφωνεί…

Ο Ακάρ πρόσφερε όμως και τη δική του ερμηνεία για όσα χαρακτήρισε προκλήσεις, τις οποίες χρέωσε στην ελληνική πλευρά! Πολιτικοί παράγοντες και λανθασμένοι υπολογισμοί λοιπόν, αν δεν το ξέρατε, οδηγούν σε… διαστρεβλώσεις. Αυτά όμως δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα, πρόσθεσε με στόμφο ο πολύς υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.
«Η Τουρκική Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο. Σε ζητήματα οικονομικά, στρατιωτικά και ασφάλειας, στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο δεν μπορούμε να εγκρίνουμε κανένα θέμα που να μην υπάρχει η Τουρκία. Είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι. Από την άλλη όμως σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις διμερείς συμφωνίες. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως δεν υποχωρούμε από κανένα δικαίωμα μας».
Ερμηνεία: Τι κι αν είναι, τι κι αν δεν είναι δικά σας. Εμείς θα πάρουμε το κομμάτι μας, αλλιώς θα έχουμε πολεμικές περιπέτειες (κλασική καταναγκαστική στρατηγική της Τουρκίας με την πάγια πρακτική απειλής χρήσης στρατιωτικής βίας). Αυτό που αποκρύπτει διότι μας το φυλάει για… έκπληξη αν βρεθούμε με οποιαδήποτε αφορμή σε διαπραγμάτευση, είναι ότι ο Τούρκος, στη χειρότερη περίπτωση το υπολογίζει στο 50%.
Ο παλιός γνωστός νταβατζής της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου που ανέχονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που εκμεταλλεύεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποιώντας τον εν λόγω διεφθαρμένο φανατικό ισλαμιστή ηγέτη, για να πετύχει τους δικούς του σκοπούς. Μπορεί να μη διστάζει να δηλώνει αδερφός με τον Νίκολας Μαδούρο της Βενεζουέλας, όμως η αντιμετώπιση των δύο διαφέρει πολύ. Κι ας μην κινδυνεύεις από τον πρώην οδηγό λεωφορείου να σου στείλει ψυχοπαθείς ισλαμιστές στο σπίτι σου. Από άλλον κινδυνεύεις…
defence-point.gr
_________________________________
Ποιο είναι το πρόβλημά σας πολυχρονεμένοι μας γείτονες; Ζητείστε ό,τι θέλετε και τα γιουσουφάκια -εδώ στο βιλαέτι σας- θα το ψηφίσουν.Εδω ξεπούλησαν τη Μακεδονία απνευστί! Όσο για τους άλλους που αντέδρασαν; Απλά  (σχεδόν όλοι) έπαιζαν θέατρο, μη τους παρεξηγείτε. Δεν θαυμάσατε την αυτού Εξοχότητα (κ.λ.π. @@@@) τον "πρόεδρο" που "αντέδρασε" αυθωρεί και παραχρήμα και νύκτωρ  υπέγραψε το @@@χαρτο της κυρώσεως ;
Εξ άλλου έχουν δηλώσει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, ο αέρας είναι ελεύθερος, η θάλασσα δεν έχει σύνορα (όπως και η τσίπα...) και η βουλή δεν ανήκει στους Έλληνες, αλλά στη "πλέρια λαϊκιά τάξη που αγωνίζεται ενάντια στο κατεστημένο, τη κουλτούρα, τη θρησκεία, τη παιδεία τα εθνικά ιμπεριαλιστικά ιδεώδη, ενάντια στα σύνορα και υπέρ του διεθνισμού της αθρησκείας των ελεύθερων ναρκωτικών και της εξάλειψης του Ελληνισμού, αφού είναι προϊόν φασιστικής και εθνικιστικής κουλτούρας, που εξ αιτίας του στερηθήκαμε το 1821 της Οθωμανικής προστασίας -σαν αχάριστος λαός που είμαστε!" 
Όσον αφορά τους Αρχιρείς και Ιερείς, δεν υπάρχουν πια ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ, τους πάτησε το τραίνο της αλλαγής και του "προοδευτισμού" !!! Όσοι απέμειναν- πλην ελαχίστων-  άλλοι είναι Ποντιφικόφιλοι και μισθολάτρες και άλλοι εισοδηματίες, Φαρισαίοι και υποκριτές!!!
Φ. Ιωάννου