27.12.18

… Και βόμβα σε Εκκλησία από τους αναρχοκομμουνιστές!

… Και βόμβα σε Εκκλησία από τους αναρχοκομμουνιστές!



 Η επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό που έγινε σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, δεν πρέπει να προξενεί εντύπωση σε όποιον κρατά ανοικτά τα μάτια και τα αυτιά του στα προβλήματα της σημερινής Ελληνικής Κοινωνίας. Μόλις το προηγούμενο Σάββατο η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» είχε εκτενές ρεπορτάζ, για την τρομακτική αύξηση επιθέσεων κάθε είδους (βανδαλισμοί, εμπρησμοί, κλοπές) σε Ορθόδοξες Εκκλησίες. Η νέα αυτή επίθεση έρχεται να επιβεβαιώσει τις σχετικές μελέτες.


Η Χρυσή Αυγή, έχει από πολύ καιρό προειδοποιήσει, για το θλιβερό φαινόμενο, ο Χριστιανισμός να είναι η πλέον διωκόμενη θρησκεία σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικά στη χώρα μας.

Προφανώς και καταδικάζουμε κάθε τρομοκρατικό χτύπημα και φυσικά και αυτά που γίνονται εναντίον της Θρησκείας μας.

Αλλά αυτό το προφανές, δεν φαίνεται να ισχύει για την κυβέρνηση των ΣυΡιζΑνΕλ, αφού καμία καταδίκη δεν ακούστηκε ως τώρα, αλλά ούτε φυσικά από τους δήθεν δεξιούς της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως.

Ας σκεφτούν οι πολίτες, τι κατακραυγή θα είχαν φέρει όλοι αυτοί, αν στόχος ήταν ένα από τα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά που λειτουργούν στην χώρα.

Οι ευαισθησίες όλου του ενοχικού κοινοβουλευτικού τόξου, εξαντλούνται πάντα σε κάθε τι ξένο και παράνομο. Οι Έλληνες έχουν χάσει ακόμη και το δικαίωμα να πηγαίνουν στην Εκκλησία χωρίς να κινδυνεύουν.

Η Χρυσή Αυγή εύχεται στα θύματα της κόκκινης τρομοκρατίας ταχείαν ανάρρωση και καλεί τους ανεύθυνους υπευθύνους αρμοδίους να αναλογισθούν σε τι κατήφορο έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής