15.12.18

Μην προβάρετε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ , έρχεται πόλεμος, μεγάλο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.Φώτο newsbomb.gr
Φήμες περί πρόωρων εκλογών και τα …λαμόγιαστριμώχνονται στα ραφεία για πολιτικά κοστούμια.
Εις τας Ευρώπας προετοιμάζουν τον κόσμο για Παγκόσμιο Πόλεμο και στην Ελλάδα τον προπονούν για πρόωρες εκλογές.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Παραμονές Χριστουγέννων και μυρίζει θάνατος.
Να πως θα είναι σε λίγο στολισμένες οι φωτο λουσμένες λεωφόροι.
Ένας σοβαρός Αρχηγός Στρατού επιβεβαιώνει δυο ΑΓΙΟΥΣ.
Ο Αρχηγός του Βρετανικού Στρατού προειδοποιεί:
Όλα θυμίζουν παραμονές του Α' Παγκοσμίου Πολέμου!
Λες και ενημερώθηκε ο ίδιος για την έκτακτη εμφάνιση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στις 5 Οκτωβρίου σε προσκυνητή στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ που του ανακοίνωσε επί λέξει «έρχεται μεγάλο κακό στο κόσμο»

ΒΙΝΤΕΟ «Στενοχωριέμαι για την Ευρώπη, γιατί θα καταστραφεί όπως η Καπερναούμ.
Οι περήφανοι πύργοι της θα γκρεμιστούν, θα καταστραφούν και οι λεωφόροι της θα μετατραπούν σε τόπους που θα φυτρώσουν θάμνοι με αγκάθια, όπου θα κάνουν τη φωλιά τους τα φίδια.
Στον τόπο που τώρα ακούγονται φωνές εναντίον του Χριστού, θα ακούγονται κραυγές από κουκουβάγιες και ουρλιαχτά από τσακάλια.
Τη στιγμή που η Ευρώπη νόμισε για τον εαυτό της πώς εκπολιτίστηκε, τότε ήταν και που αγρίεψε.
Τη στιγμή που νόμισε πως τα ήξερε όλα, τότε ήταν και που παραφρόνησε.
Την στιγμή που νόμισε πως απέκτησε μεγάλη δύναμη, τότε ήταν και που έχασε όλη της τη δύναμη.
- Η Ευρώπη είναι ο Θάνατος και ο Χριστός η ζωή.»
Αποσπάσματα από το υπέροχο βιβλίο «Μέσα από το Παράθυρο της Φυλακής - Μηνύματα στο λαό», Αγίου Νικολάου Επισκόπου Αχρίδος. Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη», Θεσσαλονίκη 2012.
Η «ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι»
« Ο σερ Νικ Κάρτερ προειδοποιεί ότι η «ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι»
- Παρουσίασε συγκριτικά στοιχεία του σήμερα με το τότε και καυτηρίασε την έλλειψη γνώσης της ιστορίας που χαρακτηρίζει τη σημερινή κοινωνία…
-Ρωσία, Κίνα και Ιράν οι «εχθρικές» δυνάμεις.
Με τις συνθήκες που επικρατούσαν πριν το ξέσπασμα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, συνέκρινε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη διεθνή σκηνή, ο αρχηγός του βρετανικού στρατού, σερ Νικ Κάρτερ, τονίζοντας το αβέβαιο πολιτικό περιβάλλον σε πολλές χώρες και την αστάθεια που υπάρχει, με μεγάλες διαφοροποιήσεις και αλλαγές να βρίσκονται σε εξέλιξη και να εντείνονται με πολύ γοργό ρυθμό.
Ο Σερ Νικ Κάρτερ αναφέρθηκε στο βασικό στοιχείο που χαρακτήριζε την εποχή που ξέσπασε ο Α' Παγκόσμιος, πριν από περίπου 100 χρόνια και το οποίο έχει κάνει την εμφάνισή του και σήμερα, παρουσιάζοντας ολοένα και μεγαλύτερη ένταση.
Το στοιχείο αυτό δεν είναι άλλο από τη «σταθερή αντιπαράθεση» σε ένα πολύ μεγάλο φάσμα κρατών σε ολόκληρο τον κόσμο.
«Η σταθερή αντιπαράθεση αποτελεί καθοριστική προϋπόθεση προκειμένου οι διαφοροποιήσεις μεταξύ των εθνών να εντείνονται πολύ γρήγορα.
Η κατάσταση θυμίζει την πρώτη 10ετία του περασμένου αιώνα, όταν ο μεγάλος ανταγωνισμός ολοκληρώθηκε με το ξέσπασμα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου», δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο αρχηγός του βρετανικού στρατού.
Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης του Προσωπικού Άμυνας (CDS) μίλησε στο Royal United Services Institute (Rusi) στο Λονδίνο λέγοντας:
«Ζούμε σε έναν πολυπολικό κόσμο ανταγωνιστικών δυνάμεων, με αποκλίνουσες απόψεις για το πώς πρέπει να δουλέψει ο κόσμος, διαφορετικές αξίες, μια αίσθηση ιστορικών δικαιωμάτων».
Η έλλειψη γνώσης της ιστορίας οδηγεί στον πόλεμο
https://www.protothema.gr/world/article/847428/kabanaki-apo-ton-arhigo-tou-vretanikou-stratou-i-katastasi-thumizei-ton-a-pagosmio/?fbclid=IwAR3G6IqqQd9wkj
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ενόψει του νέου έτους;
Κάποιος δικός μας το έγγραψε παλαιά και αφορά εμάς και τους κρίσιμους καιρούς μας , κυριολεκτικά.
«Εις την δόξα, εις την δόξα, εις την δόξα του Θεού, της αγιά Τριάδος, της Θεοτόκος, του α-Γιάννη του Βαφτιστή και πάντα των αγίων και του αγίου Βασιλείου, να πρεσβέψει εις την παντοδυναμίαν του και εις την βασιλείαν του, να μας λευτερώσει τώρα εις το νέον έτος, να μας λευτερώσει από την κακία μας, από την διοτέλειά μας και από τα πάθη μας και από την επιβουλίαν των ξένων.»
«Σώσε μας, η παντοδυναμία σου, ότι χαθήκαμεν εδώ και εις την άλλη ζωή. Κύριε, με τι στόμα να σε περικαλέσουμεν, με τι μάτια να σηκώσουμεν να σε τηράξομεν και να περικαλέσουμεν το πανάγαθό σου όνομα και της βασιλείας σου;»
« Με τι πρόσωπον, Κύριέ μου, να παρουσιαστώμεν ομπρός σου, και με τι στόμα και γλώσσα να σε περιλέσουμεν και εις το εξής, οπού κιντυνεύομεν, οι αχάριστοι, οι διοτελείς, οι κακοί τεμπέληδές του κόσμου, οι προδότες και ασεβείς, κάθε γερόν πράμα!»
«Καταπωλήσαμεν μέσα εις τις αγορές και σοκάκια δισκοπότηρα, ότι δεν ματαείχαμεν την ανάγκη τους να μεταλάβομεν, πουλήσαμεν τα πολυτίμητα ευαγγέλια και όλα τα γερά των ναών σου, και ζωντανά και τόπους, και κατακερματίσαμεν και τ’ άγια μοναστήρια και τις εκκλησίες, και τις φκιάσαμεν σπίτια, αχούρια και τα εξής.»
«Θεοτόκε, μητέρα του παντός, το καύκημα της παρθενίας, το καύκημα της αρετής και τα πάντα της αγαθότης, προστρέχομεν οι αμαρτωλοί, οι αδύνατοι, εις εσπλαχνίαν της αγαθότης σου, να λυπηθείς τους αθώους εκείνους οπού φέρνουν την αμαρτωλή τους προσευχή ειλικρινώς εις τον παντουργόν και εις την βασιλείαν του, εκείνους οπού ’τρεξαν ξιπόλυτοι και γυμνοί, εκείνους οπού άφησαν χήρες και αρφανά, εκείνους οπού ’χυσαν το αίμα τους, κατά τον όρκον τους, ν’ αναστηθεί διά της δυνάμεως του Παντοκράτορα η σκλαβωμένη τους πατρίδα και να λαμπρυθεί ο σταυρός της ορθοδοξίας» ». η προσευχή του στρατηγού Μακρυγιάννη (1797 – 1864) για την Ελευθερία της Πατρίδας
http://apocalypsejohn.com/25i-martiou-prosefchi-stratigou-makrigianni-eleftheria-tis-patridas/
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ σε πλάνη αυτοί που λένε ότι η ΕΛΛΑΔΑ πέθανε.
Μόλις τώρα ξυπνάει αναγκαστικά από τον βαθύ λήθαργο της μεταπολίτευσης.
Όταν βρεθεί ο ΜΕΓΑΛΟΣ βασιλιάς στα σπλάχνα της Μακεδονικής Γης, η ιστορία θα αποτελειώσει τα υπόλοιπα.ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από km58