8.12.18

Μαρί Λε Πεν σε Μακρόν: «Μην κρύβεσαι άλλο στο Μέγαρο των Ηλυσίων - Βγες έξω και δώσε μια απάντηση στο λαό»

Την ώρα που το Παρίσι «φλέγεται» από τις νέες διαδηλώσεις, που έχουν ξεπεράσει πλέον το «στενό» των «κίτρινων γιλέκων» αλλά απλώνονται σε όλη τη γαλλική κοινωνία η ηγέτης  του «Εθνικού Συναγερμού»  Μαρίν Λε Πεν κάλεσε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν να μην κρύβεται πλέον στο Μέγαρο των Ηλυσίων αλλά να βγει στο λαό και με μια απάντηση.

«Πρέπει να αρθρώσει μια απάντηση, να βγει από το Μέγαρο των Ηλυσίων και να σταματήσει να κρύβεται εκεί. Η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας σε αυτό το κίνημα δεν μπορεί να είναι μόνο η αστυνομική καταστολή» δήλωσε η Μαρί Λε Πεν.
Στο Παρίσι παρά τις εκατοντάδες συλλήψεις, έχουν φτάσει ήδη τις 800 χιλιάδες διαδηλωτές εξακολουθούν να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ήταν καλύτερα προετοιμασμένες αυτή τη φορά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πύργος του Άιφελ  το εμβληματικό αυτό μνημείο έκλεισε εξαιτίας της βαριάς ατμόσφαιρας από τα δακρυγόνα τα οποία έχουν «σκεπάσει» το κέντρο της γαλλικής –πρωτεύουσας.

Σκληρό βίντεο: Η Αστυνομία κτυπά αδιακρίτως κόσμο μέσα σε κατάστημα εστίασης



Ενσωματωμένο βίντεο
🔴 EN DIRECT - : Des avancent vers les force de l’ordre qui font barrage vers le bas des en direction de la place de la Concorde." (📹@RTenfrancais )




pronews