23.12.18

Νετανιάχου κατά Ερντογάν: «Είσαι εισβολέας της Κύπρου και σφαγέας γυναικών και παιδιών»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμιν Νετανιάχου εναντίον του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν χωρίς να μασάει  τα λόγια του λέγοντας ευθαρσώς και ειλικρινώς τι πιστεύει και τι είναι ο Τούρκος πρόεδρος και η πολιτική της Άγκυρας γενικότερα.

Η σφοδρή, σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός καταδεικνύει και το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών που ουσιαστικά δεν υφίσταται.
Και όλα αυτά χωρίς το Ισραήλ να έχει υποστεί καμία σφαγή απο την Τουρκία, καμία επίθεση, καμία απώλεια εθνικού εδάφους, όπως η Ελλάδα.
Ο Νετανιάχου κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο και φυσικά την τουρκική κυβέρνηση,  για την κατοχή της Κύπρου.
Επίσης τον κατηγόρησε ότι σκοτώνει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, στην Τουρκία και εκτός, εννοώντας προφανώς τη Συρία και το Ιράκ Έγραψε σχετικά:
Ο Ερντογάν – ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου, του οποίου ο στρατός σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, μέσα και έξω από την Τουρκία – δεν πρέπει να νουθετεί το Ισραήλ”.


מסיים פסגה מדינית מוצלחת עם מנהיגי קפריסין ויוון. אמשיך לעשות הכל כדי לחזק את כוחה של ישראל בעולם!
 pronews

Σχόλιο:
Το Ισραήλ είναι κράτος, όπως ήταν η δική μας Σπάρτη. Εάν τολμούσε η Τουρκία να το ενοχλήσει θα την είχε συντρίψει, γιατί το Ισραήλ, ασχολείται με την άμυνά του και όχι με τις γκόμενες, τη μάσα τις κομπίνες, το κλέψιμο από την εθνική άμυνα και τα μασκαριλίκια στη βουλή, τις υποκρισίες, τις ψευτιές τις ψήφους αλλοδαπών, τη δουλικότητα την παλιανθρωπιά τη χρησιμοποίηση άσχετων προσώπων σε κρίσιμες θέσεις, την ανάδειξη σερβιτόρων σε ειδικούς συμβούλους και ..."εξειδικευμένων" θηλυκών σε βασικά πόστα,την αλληλοκάλυψη απατεώνων ,το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας  , τη νέκρωση αμυντικών βιομηχανιών για προμήθεια αμυντικού υλικού από τρίτες χώρες με μίζα...
Στο Ισραήλ στρατεύονται και οι γυναίκες και δεν υπηρετούν μόνο αυτές που εισέρχονται με εξετάσεις για βαθμοφόροι για να δημιουργήσουν την καριέρα τους ούτε το "παίζουν" μωρές παρθένες για να μη στρατεύονται, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες που δηλώνουν ότι "δεν διεκδικούν τίποτα "αλλά τα παραχωρούν ΟΛΑ !!!
 Δεν θα κατονομάσω σε ποιες χώρες συμβαίνουν αυτά, γιατί ίσως προκαλέσω με αυτό το τρόπο κάποια επέμβαση και δεν θα ήθελα να με πουν χουντικό, φασίστα, ρατσιστή και να ακουστεί και το όνομά μου στο κΥνοβούλιό τους.

Πάντως -όπως θα καταλαβατε, δεν εννοώ τη χώρα μας, στην οποία δεν συμβαίνει τίποτα από τα ανωτέρω, αντίθετα η προοδευτική μας κυβέρνηση αποτελεί υποδειγμα για τις άλλες χώρες, που σέβεται το λαό της και μεριμνά για την αμυντική θωράκιση της χώρας, την βιομηχανική της ανάπτυξη και την ευτυχία των πολιτών της.

Μη δυστυχείτε   (ευτυχείτε)

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ/Efenpress