29.12.18

Εικόνες σοκ από το Παρίσι: «Πραιτωριανοί» του Μακρόν ξυλοκοπούν άγρια διαδηλωτές (φωτό - βίντεο)

Χάος για ακόμη ένα Σάββατο στο Παρίσι και σε όλη τη Γαλλία. Τα «κίτρινα γιλέκα» αντιμέτωπα με τις βάρβαρες μεθόδους της γαλλικής Αστυνομίας βρίσκονται ξανά στους δρόμους.

Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το Παρίσι, με τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει αποδειχτεί ως η… απόλυτο persona non grata του συγκεκριμένου κινήματος, ενώ η αστυνομία ρίχνει πλέον στο "ψαχνό" πλαστικές σφαίρες σε οτιδήποτε κινείται. ν
Εικόνα σοκ!
Η εικόνα ενός διαδηλωτή στο Παρίσι είναι πραγματικά συγκλονιστική. Οι εικόνες είναι από την live κάλυψη της διαδήλωσης, από το Russia Today.
Ξαφνικά, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός, ο οποίος κατεβάζει το παντελόνι του και αποκαλύπτει ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό πως προκλήθηκε ο τραυματισμός του.
Προσοχή, οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές
Και δεν είναι μόνο στο Παρίσι. Σε βίντεο από τις σημερινές διαδηλώσεις στην Τουλούζη άνδρες της ταξιαρχίας BAC (Brigade Anti-Criminalité) με πολιτικά ξυλοκοπούν άγρια διαδηλωτή στοχεύοντας ειδικά στην περιοχή των νεφρών προσπαθώντας να του προκαλέσουν μόνιμες βλάβες.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα σημερινά επεισόδια.
/ à : les manifestants se rassemblent devant l'hôtel de ville. Pour l'heure, environ 300 personnes. Grosse présence policière autour, avec un renfort de gendarmes mobiles.
216 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Hundreds of protest in front of the HQ of BFMF TV, which is seen by many as the pro- TV in . Via @RemyBuisine