31.12.18

Διάλυση; Αλγερινοί επιτέθηκαν σε 19χρονη Ελληνίδα για να την ληστέψουν έξω από τη ΓΑΔΑ!

Όταν παράνομοι μετανάστες έχουν φτάσει στο σημείο να επιτίθενται για να ληστέψουν πολίτες έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τότε τι ελπίδα μπορεί να υπάρχει σε αυτή τη χώρα;

Αυτό συνέβη εχθές το βράδυ στις 23:30 στην οδό Μηλέων, δίπλα ακριβώς από το Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας!
Το θράσος των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών δεν έχει πλέον όρια, αφού δεν υπολογίζουν τίποτα.  Ούτε ολόκληρη Αστυνομική Διεύθυνση.
Ο λόγος για δύο Αλγερινούς, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στη «χώρα» ως πρόσφυγες από τα τουρκικά παράλια και οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νησί του Α.Αιγαίου με πλωτό του ΛΣ κατά τη διάρκεια των γνωστών επιχειρήσεων «διάσωσης».
Οι δύο Αλγερινοί επιτέθηκαν στην 19χρονη προσπαθώντας να της αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο, αλλά ο αστυνομικός σκοπός κατάφερε -πάλι καλά- να συλλάβει τον έναν όμως από αυτούς.
Σα να μην έφτανε αυτό οι δύο  δράστες επέβαιναν σε δίκυκλο σκούτερ, που όπως αποδείχτηκε αργότερα είχε κλαπεί την παραμονή Χριστουγέννων από την περιοχή της υποτιθέμενης φρουρούμενης περιοχής της Ακρόπολης!
 Με αυτό προσέγγισαν την κοπέλα, ελληνικής υπηκοότητας, την ακινητοποίησαν με την βία και προσπάθησαν να της αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.
Η 19χρονη όμως άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και προσέτρεξε ο αστυνομικός σκοπός της ΓΑΔΑ, ο οποίος κατάφερε να συλλάβει τον συνεπιβάτη του δίκυκλου, Αλγερινής υπηκοότητας, ηλικίας 25 ετών.
Ο οδηγός εγκατέλειψε το σκούτερ και διέφυγε. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.
Βέβαια περιττό να τονιστεί πως ουδείς εκ των δύο Αλγερινών, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται παράνομα στη «χώρα» δεν πρόκειται να απελαθεί ποτέ, καθώς η σαφής τοποθέτηση της «πολιτείας» είναι καμία απέλαση και για κανένα λόγο.
Αντίθετα θα αφεθούν (ή αφεθεί εάν δεν συλληφθεί ο δεύτερος) ελεύθεροι μέχρι τον ορισμό... τακτικής δικάσιμου. (και μετά, μην τον είδατε μην τον απαντήσατε... Juan)
Ένα παιχνίδι που παίζεται χρόνια τώρα.
pronews