26.12.18

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Πούτιν σε 15χρονο ασθενή

Το όνειρο ενός 15χρονου αγοριού, που πάσχει από σπάνια ανίατη νόσο, έκανε πραγματικότητα την επομένη των Χριστουγέννων ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο νεαρός Αρσλάν μαζί με την μητέρα του έφτασαν από το Μπασκορτοστάν στη Μόσχα και αρχικά, ξεναγήθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο Βνούκοβο ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο «ιπτάμενο παλάτι» του Ρώσου προέδρου.

Το όνειρο του Αρσλάν ήταν να βιντεοσκοπήσει τους χώρους του πολυτελούς προεδρικού αεροσκάφους, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Air Force One του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ρώσος πρόεδρος είχε φροντίσει νωρίτερα ο 15χρονος να πάρει στα χέρια του ως δώρο μια κάμερα και με αυτή ο Αρσλάν κατέγραψε σχεδόν όλους τους χώρους του Ilyushin Il-96, αφού υπήρχαν και κάποιοι χώροι, που όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθούν.
Το αγόρι ξεναγήθηκε στην κρεβατοκάμαρα του Βλαντιμίρ Πούτιν, με το τεράστιο διπλό κρεβάτι, στην αίθουσα συνεδριάσεων με τα λευκά δερμάτινα καθίσματα, στο γυμναστήριο, εκεί όπου ο Ρώσος πρόεδρος φροντίζει να κρατά το σώμα του σε φόρμα και στο μπαρ του αεροσκάφους, τον χώρο όπου ο Πούτιν χαλαρώνει στα μεγάλα ταξίδια. Ο 15χρονος δεν παρέλειψε να καταγράψει ακόμα και το μπάνιο του «ιπτάμενου παλατιού», όπου το καπάκι της λεκάνης είναι επίχρυσο!
Αν και ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήταν παρών στην ξενάγηση αργότερα μίλησε στον Αρσλάν από το τηλέφωνο του Κρεμλίνου και άκουσε τις εντυπώσεις του αγοριού για το προεδρικό αεροσκάφος. 
Ο 15χρονος έχει πάθος για τα αεροπλάνα και όταν ο Πούτιν έμαθε σε Διεθνές Φόρουμ Εθελοντών για το όνειρο του αγοριού να δει από κοντά το αεροσκάφος του προέδρου φρόντισε μέσω του πρότζεκτ «Dream with Me» αυτό να γίνει πραγματικότητα. Το πρότζεκτ ανήκει σε φιλανθρωπική οργάνωση που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών, τα οποία πάσχουν από ανίατες ασθένειες.
pronews