7.11.18

Η Ελλάς ευγνωμονούσα: Tιμή και δόξα στον Κωνσταντίνο Κατσίφα - Στις Βουλιαράτες η σορός (βίντεο, φωτό)


Ρίγη συγκίνησης απο τις πρώτες φωτογραφίες και  βίντεο με την άφιξη της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο πατρικό του σπίτι στις Βουλιαράτες μετά από 10 ημέρες ταλαιπωρίας και ασέβειας από τις Αρχές  της Αλβανίας.
Ο μοναδικός πραγματικός ήρωας που πέφτει μαχόμενος από την εποχή της Κύπρου και όλα αυτά για να υπερασπιστεί την ελληνική σημαία!
Όλα αυτά σχεδόν 10 ημέρες αφότου ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ειδικών δυνάμεων Renea της Αλβανικής αστυνομίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασε στο χωριό η νεκροφόρα που μετέφερε την σορό.  Γονείς, συγγενείς και φίλοι τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και τον συνόδευσαν προς την οικία των γονιών του.
Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία για να τον αποχαιρετήσουν και να θρηνήσουν τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του ενώ ο Κωνσταντίνος Κατσίφας διακρίνεται να φορά στρατιωτική περιβολή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕθα ταφεί με τα στρατιωτικά ρούχα του.
Στις 13.00 τοπική ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου στο κοιμητήριο του χωριού .
Τραγικοί «πρωταγωνιστές» ο πατέρας του ,η μητέρα του, οι αδερφές του αλλά και όλο το χωριό που έχει βυθιστεί στο πένθος.
Δείτε τις φωτογραφίες από το epirus-tv-news.gr
Το συγκινητικό σκίτσο στο πατρικό του σπίτι
Το συγκινητικό σκίτσο του Ζωγράφου Σπύρου Ζαχαρόπουλου από σήμερα βρίσκεται σε μια γωνιά στο πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.
PRONEWS