16.11.18

Νέα πρόκληση... χρυσαυγιτών στη Βουλή παραμονές του Πολυτεχνείου (Όπως λέμε "΄παραμονές Χριστουγέννων"!!! ) Δείτε το βίντεο

Νέα ...πρόκληση χρυσαυγιτών στη Βουλή, παραμονές της.. επετείου του Πολυτεχνείου. Ο Γιάννης Λαγός ισχυρίστηκε ότι στην εξέγερση του ’73 δεν υπήρξαν νεκροί, προκαλώντας θυελλώδεις

αντιδράσεις.

«Δεν μπορεί στην αίθουσα του Κοινοβουλίου να ακούγονται τέτοιες ιστορικές ανακρίβειες από οπαδούς της δικτατορίας», παρενέβη άμεσα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, ενώ έντονες υπήρξαν οι αντιδράσεις κι από τα άλλα κόμματα.


«Τα όσα ακούστηκαν είναι αισχρά», είπε η Εύη Χριστοφιλοπούλου από τη ΔΗΣΥ και πρόσθεσε: «Τους νόμους για τους δολοφόνους και εγκληματίες πρέπει να τους ξαναδούμε γιατί αυτά που ακούστηκαν στο ναό της Δημοκρατίας είναι απαράδεκτα και ανεπίτρεπτα…».
Ο Γιάννης Λαγός επιχείρησε να ξαναπάρει το λόγο, αλλά ο προεδρεύων Γιάννης Λαμπρούλης από το ΚΚΕ του έκλεισε το μικρόφωνο! 

(Αυτό θα πει...δημοκρατία!!!)
«Παραχαράσσετε την ιστορία… Τι να μας πείτε; Ότι είστε νοσταλγοί της χούντας, όπως ακούστηκε; Ύμνοι στη χούντα και το φασισμό δεν δεχόμαστε…», είπε σε αυστηρό ύφος.
«Αν δεν υπήρχε το Πολυτεχνείο δεν θα ήμασταν σήμερα σε αυτή την αίθουσα και δεν θα είχαμε την ευκαιρία να μιλάμε» είπε ακολούθως ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιώργος Καρράς.


cnn.gr

-Ξέχασε να πεί ότι δεν θα είχε η Ελλάδα αυτά τα χάλια που έχει σήμερα από την ανωριμοτητα και την αισχροκέρδεια ορισμένων πολιτικών που ξετίναξαν οικονομικά (και όχι μόνο) τη χώρα. 

Εάν δεν ανετρέπετο ο Παπαδόπουλος και εγένοντο κανονικά οι προγραμματισμένες εκλογές από τη κυβέρνηση Σπ. Μαρκεζίνη, ούτε τούρκοι θα είχαν πατήσει τη Κύπρο ούτε θα είχε οικονομικό χάος η χώρα σήμερα).

Α. Αλεξανδρής




Δεν θέλαμε να αναρτήσουμε αυτό το βίντεο, κυρίως γιατί αναφέρεται και σε πώληση βιβλίων, αλλά αφού το ζητά ο οργανισμός ορισμένων, ας το ακούσουν: