6.11.18

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Έσπαγαν το περιπολικό με βαριοπούλα κι ο αστυνομικός ήταν μέσα




«Είμαστε στα σύνορα του Εξαρχιστάν και διάφοροι αναρχικοί βγαίνουν και εξορμούν καθημερινά, αυτήν τη φορά επιτέθηκαν στο περιπολικό του ΑΤ Κυψέλης» δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στη χθεσινή επίθεση σε περιπολικό.


Όπως είπε, οι κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλα τα τζάμια, ενώ ο ένας αστυνομικός βρισκόταν μέσα στο περιπολικό και ο άλλος έκοβε κλήση.
«Οι αστυνομικοί παρέμειναν ήρεμοι», είπε, τονίζοντας πως δεν είχαν και άλλη επιλογή, καθώς οι μόνες ενισχύσεις που θα μπορούσαν να έχουν οι δύο έναντι των περισσοτέρων ήταν διμοιρίες, που θέλουν χρόνο για να φτάσουν στο σημείο της επιχείρησης. Σύμφωνα με τον Στ.Μαυροειδάκο, η ανάγκη για ένστολους της Ομάδας Δ είναι μεγάλη, καθώς, «οι μπαχαλάκηδες τους έτρεμαν».
«Φωνάζουμε για να αποφύγουμε κάτι δυσάρεστο», συμπλήρωσε. Τέλος, ερωτηθείς για το «ρεμπέτικο κάλεσμα» του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική, αύριο, σχολίασε ότι «θα κάνει και καλλιτεχνικές βραδιές» και υπογράμμισε ότι «αυτοί έχουν σκοπό να δηλητηριάσουν τους πολίτες» και ως εκ τούτου «κανένας δεν μπορεί να πάει» στις «εκδηλώσεις» τους.
pentapostagma.gr
Αν ευρισκόμουν στη θέση του αστυνομικού που δεχόταν χτυπήματα με βαριοπούλα το περιπολικό μέσα στο οποίο ήταν ο ίδιος, με άμεσο κίνδυνο της ζωής του, τα αναρχοκουμούνια θα είχαν μερικές δεκάδες σακατεμένους (στη καλύτερη περίπτωση) από τις σφαίρες μου, για να τους ηρωοποιήσουν.
Το όποιο βούλευμα θα ήταν υπέρ εμού.
Ευτυχώς γι αυτούς.....
Α. Αλεξανδρής