27.11.18

Θεσπρωτία: Αλβανοί εξτρεμιστές κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανήρτησαν την αλβανική! - Άφαντες οι Αρχές


Σε μια ακόμη προκλητική ενέργεια  προχώρησαν Αλβανοί… «οικονομικοί μετανάστες» στη Θεσπρωτία όπου κατέβασαν την ελληνική σημαία και επιχειρώντας να βάλουν στη θέση της την αλβανική. 
Οι Αλβανοί έχουν αναρτήσει στο Facebook φωτογραφίες  όπου προσπαθούν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από ένα ιστορικό μνημείο και να τοποθετήσουν την  αλβανική.

Μάλιστα αναφέρουν ότι είναι  «ακτιβιστές» της «Συμμαχίας Κούκεζι»  βγάζουν την ελληνική σημαία και τοποθετούν την εθνική σημαία στη ‘τσαμουριά’, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής… (για να δείξουν ότι δεν φοβούνται...).
Πρόκειται περί ευθείας πρόκλησης και όλοι αναρωτιούνται τι κάνουν οι Αρχές αφήνοντας Αλβανούς εξτρεμιστές να συμπεριφέρονται σε ένα ξένο κράτος σαν το σπίτι τους.
Να σημειωθεί εδώ και για λόγους ερμηνείας της αλβανικής πρόκλησης ότι η ελληνική εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου έχει κάθε δικαίωμα ανάρτησης της ελληνικής σημαίας στα μειονοτικά χωριά καθώς πρόκειται για νόμιμο δικαίωμα που απορρέει από την σχετική συνθήκη παραχώρησης της Βορείου Ηπείρου στην Αλβανία.
pronews