24.11.18

Συγκλονιστικός Μ.Σαλβίνι: «Εξαΰλωσε» πολιτικούς αντιπάλους-«Γκρέμισε» Ευρωκοινοβούλιο, Σόρος & το μύθο περί προσφύγων

Πραγματικός "οδοστρωτήρας" ο Ματέο Σαλβίνι "ισοπέδωσε" αντιπάλους εντός και εκτός Ιταλίας και με μια "πύρινη" ομιλία κόντεψε το "γκρεμίσει" το Ευρωκοινοβούλιο από τις αλήθειες που ακούστηκαν κατά Σόρος, χρηματοδότησης πολιτικών, ΜΚΟ,προσφύγων. Παράλληλα από την ομιλία του φάνηκε η συμπόρευση του με τον Β.Ορμπάν.

Με συνοπτικές διαδικασίες περνάει νέο ανατρεπτικό νομοσχέδιο για την αυτοάμυνα ενώ υπέγραψε το μέτρο απέλασης συμπατριωτών και συνεργών Αιγύπτιου ισλαμιστή εξτρεμιστή τον οποίο είχε διώξει από τη χώρα προ μηνών.
"Δεν υπάρχει χώρος στην Ιταλία για αυτούς που μας μισούν" είπε χαρακτηριστικά ο Μ.Σαλβίνι.
Το νέο νομοσχέδιο για την αυτοάμυνα έχει κεντρικό πυλώνα "καμία δίκη για όσους υπερασπίζοντα τη ζωή ή την περιουσία τους".
"Ένας κλέφτης μπαίνει στο σπίτι, στην εταιρεία ή στο μαγαζί και υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου; Θα είναι δικαίωμά σου να το κάνεις, και ο κακοποιός (και οι συγγενείς του) δεν θα είναι σε θέση να σου ζητήσουν ούτε ένα ευρώ!
Επιπλέον, δεν θα καταλήξετε σε δίκη και δεν θα πληρώσετε τη δική σας τσέπη: το κράτος θα καλύψει οποιαδήποτε νομικά έξοδα".
Η Ιταλία χρειάζεται την σιγουριά της ατιμωρησίας, έκανες λάθος θα το πληρώσεις. Που σημαίνει ότι αυτό το κτήνος ή μάλλον όχι κτήνος γιατί τα κτήνη είναι καλά, αυτό το σκουλήκι
που έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο χτες το βράδυ στο Παλέρμο, δεν πρέπει να βγει ζωντανός από τη φυλακή.
Πρέπει να μείνει μέσα μέχρι να πεθάνει, διαφορετικά το πρόβλημα δεν λύνεται
Δεύτερον, η χώρα η οποία -και δεν εννοώ το μοντέλο των ΗΠΑ- η οποία είναι η πλέον οπλισμένη χώρα της ΕΕ, ξέρετε ποια είναι;
H Eλβετία, η χώρα του τυριού με τις τρύπες, της Χαϊντης, των αγελάδων, η χώρα με το μικρότερο ποσοστό εγκληματικότητας όπου από τα 8 εκατ κατοίκων, τα 4 εκατ. είναι οπλισμένοι γιατί η στρατιωτική τους θητεία διαρκεί για όλη τους τη ζωή.
Και προσέξτε, στην περίπτωση της Ελβετίας, ο κλέφτης μπαίνει λιγότερο στα σπίτια γιατί γνωρίζει ότι στο σπίτι της κυρίας έχει 50% πιθανότητες να βρει μια κυρία οπλισμένη που ξέρει να χειρίζεται τα όπλα.
Γιατί εδώ ισχύει μια αρχή. Εγώ δεν οπλοφορώ και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να οπλοφορήσω και ο νεκρός είναι πάντα νεκρός.
Ομως έτσι και μπεις στο σπίτι, στο μαγαζί , στο περίπτερο ή στο ταξί μου ή στο φαρμακείο μου για να μου επιτεθείς ή να με ληστέψεις.
Αν μπεις όρθιος, θα βγεις ξαπλωτός".
Τι είπε στο Ευρωκοινοβούλιο
"Κύριε Πρόεδρε, εντιμότατοι συνάδελφοι μου, φαίνεται ότι 500 εκατομμύρια Ευρωπαίοι κυβερνιούνται από μαριονέτες και ανδρείκελα
Ενώ οι τρομοκράτες βυθίζουν στο αίμα την Ευρώπη, εδώ το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να δικάσουν την Ουγγαρία, κ.Όρμπαν κρατάτε γερά.
Εδώ ασχολούνται με τα δικαιώματα των Ρομά, των δήθεν προσφύγων και των εκατομμυρίων του Σόρος και όχι με μια νόμιμη εκλεγμένη Κυβέρνηση
Η Ουγγαρία - το λέω στους Ιταλούς που ακούνε- έχει ένα φόρο μοναδικό με 16%, οι επιχειρήσεις πληρώνουν το 9%, η ανεργία έπεσε στο 4%, η ανεργία των νέων είναι στο 11%
η σύνταξη είναι στα 62 χρόνια και ο λαός με την κυβέρνηση της Ουγγαρίας είχαν το σθένος να υπερασπιστούν και να ελέγξουν το νόμισμα τους, την κεντρική τους τράπεζα καθώς και τα σύνορα τους.
Εμείς τι κάνουμε; Θα τους στείλουμε άρματα μάχης όπως το 1956; Χρησιμοποιούμε τις κυρώσεις στη θέση των πυραύλων;
Eγώ θυμάμαι μερικούς Ευρωπαϊστές σημερινούς που στηρίζουν τον Μακρόν, όπως ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ο πρώην πρόεδρος της ιταλικής Δημοκρατίας, όταν τα σοβιετικά τεθωρακισμένα εισέβαλαν το 1956.
Περήφανη όπως σήμερα μιλούσαν για τους Ούγγρους ότι ήταν φασίστες και ταραξίες και καλούσαν τα σοβιετικά άρματα να επιβάλλουν την τάξη στον κόσμο.
Νομίζω ότι δεν άλλαξε τίποτα σε αυτόν τον κόσμο τα τελευταία 60 χρόνια.
Αντί για άρματα τώρα χρησιμοποιείται τις τράπεζες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την εισβολή μεταναστών, ψεύτικων προσφύγων.
Ολο αυτό χρηματοδοτείται από εκμεταλλευτές χωρίς ενδοιασμούς όπως τον Τ.Σόρος!
Που ίσως χρηματοδοτεί και κάποιον εδώ μέσα στην Βουλή ή στην Επιτροπή!
Αντί να δικάζετε την Ουγγαρία και την Πολωνία, να ανησυχείτε για την στήριξη 20 εκατ ανέργων Ευρωπαίων και το πως να υπερασπίζεστε τα σύνορα μας αγαπητέ Επίτροπε.
Εσείς που είστε μέλος ενός κόμματος ενός "κυρίου" που είπε ότι εμείς στην Νότια Ευρώπη τρώμε τα λεφτά μας στις γυναίκες και στα ποτά!
Θα πρέπει να ντρέπεστε να έρχεστε εδώ μέσα, θα πρέπει να σέβεστε ένα πρωθυπουργό εκλεγμένο νόμιμα από τους Ούγγρους πολίτες και θα πρέπει όλοι σας εδώ να μην υποστηρίζετε τον Μακρόν και να σέβεστε την ελευθερία των Γάλλων πολιτών.
Επομένως κύριε Όρμπαν στο όνομα της Λέγκας του Βορρά, στο όνομα εκατ. Ιταλών, σας ευχαριστώ για ότι κάνατε, ευχαριστώ γι αυτό που θα κάνετε, ευχαριστώ που αντιστέκεστε στις επιταγές της Σοβιετικής ΕΕ.
Ζήτω η Ελευθερία, ζήτω η Ουγγαρία".
Ho firmato il provvedimento di di due connazionali amici (e potenziali complici) dell'estremista islamico egiziano catturato ieri. Tutti ventenni. Non c'è spazio in Italia per chi ci odia.
pronews,gr