13.11.18

Νέα επεισόδια με άγριο ξύλο μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη: Ότι θέλουν κάνουν στο κέντρο της πόλης

Πλατεία Αριστοτέλους. Θαυμάστε δημόσια τάξη!

Τριτοκοσμική πόλη θυμίζει πλέον η Θεσσαλονίκη με συνεχείς συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της πόλης χωρίς η Αστυνομία να μπορεί να κάνει τίποτα.

Ειδικότερα, το νέο συμβάν  σημειώθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους όταν 2-3 άτομα από ομάδα αλλοδαπών άρχισαν να χειροδικούν ο ένας εναντίον του άλλου για άγνωστο λόγο, λίγα μόλις μέτρα από το Α.Τ. Λευκού Πύργου!
Μάλιστα, παρότι στο σημείο υπήρχε αστυνομική δύναμη, της ομάδας Ζ, τα άτομα συνέχισαν να χειροδικούν μπροστά στα μάτια των…  έντρομων περαστικών (οι οποίοι φυσικά θα… έπεσαν από τα σύννεφα) σαν να μην υπήρχαν.
Μετά από λίγη ώρα, και κατόπιν «ωρίμου» σκέψεως οι αστυνομικοί της «Ζ» και μετά απο απειλές εναντίον τους αποφάσισαν να επέμβουν και προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων, τα οποία  θα αφεθούν ελεύθεροι στη συνέχεια.
Αν και παράνομα στη χώρα οι αλλοδαποί δε θα υποστούν καμία δίωξη, ενώ για απέλαση ούτε λόγος:
Όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, όποτε θέλει και από όπου θέλει και κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί.
Σημειώνεται πως στο σημείο βρίσκονταν περίπου 50 αλλοδαποί όλοι «πρόσφυγες».
Δείτε το βίντεο του TyposThes από τη στιγμή των «προσαγωγών»:
pronews
Τι προσαγωγές και "πράσινα άλογα" Σε λίγη ώρα θα είναι πάλι έξω να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. ..."πειθώς"  και ΑΜΕΣΗ  απέλαση χρειάζεται, διαφορετικά δεν θα απαλλαγεί η χώρα από τους παρείσακτους ισλαμιστές που νομίζουν ότι εδώ είναι η  πατρίδα  τους και συμπεριφέρονται το ίδιο, σαν ζώα.  Juan