3.11.18

«Να παρέμβει εισαγγελέας - Ξεφτιλίζεται η ελληνική σημαία» λέει ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών για τον Μ.Λώλη (φωτό)

Αφού δεν  ασχολείται ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ας ασχοληθεί ο εισαγγελέας.Υπάρχει προσβολή Συμβόλων. Θέλει φιλοσοφία; Efenpress
Mετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη του pronews.gr σχετικά με τη φωτογραφία στο Instagram Έλληνα αξιωματικού του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας
της ελληνικής αστυνομίας να φιλιέται με μετανάστη μπροστά στην ελληνική σημαία παραμονές της 28ης Οκτωβρίου, ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα
Δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις για την ανάρτηση του υπαστυνόμου Μιχάλη Λώλη στο facebook ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στην οποία εμφανιζόταν να φιλιέται με έναν άνδρα κάτω από την ελληνική σημαία.
Ο υπαστυνόμος του Τμήματος Ρατσιστικών Εγκλημάτων Βίας κατέβασε την ανάρτηση από τον λογαριασμό του, ωστόσο ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος ζήτησε επίμονα την παρέμβαση εισαγγελέα, αφού -όπως είπε- κανείς δεν τον βάζει στη θέση του.
«Αφού αυτός ο συγκεκριμένος κύριος, για προσωπικούς του λόγους και επειδή θέλει να διαφημιστεί στις κοινότητες όπου ανήκει, κάνει αυτά τα πράγματα και μιλάει εκ μέρους της Αστυνομίας και δεν έχει συμβεί τίποτα ως τώρα, πρέπει άμεσα να επέμβει εισαγγελέας, αφού κανένας αρχηγός και κανένας υπουργός δεν τον έχει βάλει στη θέση του» είπε χαρακτηριστικά.
Στις δηλώσεις του ο κ. Μαυροειδάκος χαρακτήρισε εξοργιστική την εικόνα λέγοντας:
«Η εικόνα ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. να φιλιέται με έναν άνδρα κάτω απ’ την ελληνική σημαία είναι εξοργιστική. Οταν βλέπουμε είτε άνδρα είτε γυναίκα να φιλιούνται κάτω από μια ελληνική σημαία, εξευτελίζεται το μεγαλύτερο σύμβολο του έθνους που είναι η ελληνική σημαία».
Η συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία πλέον έχει διαγραφεί από τον υπαστυνόμο, συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Ιδια Αγάπη, ίσα Δικαιώματα. ΘΑ ΦΙΛΙΕΜΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ».
Ομως όπως έχει ήδη ενημερώσει το pronews.gr, ο υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης ξαναχτύπησε: «Θα φιλιέμαι με όποιον θέλω και όπου θέλω»
Ο υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης του Τμήματος Ρατσιστικών Εγκλημάτων Βίας της ΕΛ.ΑΣ. επανέρχεται με νέα ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αυτή τη φορά και να γράφει απαντώντας σε όσους τον επέκριναν επειδή ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ανάρτησε φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να γλωσσοφιλιέται κάτω από την ελληνική Σημαία με κάποιον που δείχνει αλλοδαπός.
Στην ανάρτηση αναφέρει:
«Ίδια Αγάπη, ίσα Δικαιώματα.
Θα φιλιέμαι με όποιον θέλω και όπου θέλω»
Η ανάρτησή του:
pronews