29.11.18

Οι μαθητές πρέπει να είναι άβουλα κομματικά όντα του ΣΥΡΙΖΑ!!!


Λίγη ντροπή δεν υπάρχει από τους ψευτοδημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ. Με την κομματική τηλεόραση που διαθέτουν και με συνεχή λογύδρια  κομματικών στελεχών, κατακρίνουν τους μαθητές που διαδηλώνουν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προσπαθώντας να τους χρωματίσουν σαν οπαδούς της Χρυσής Αυγής ή σαν παρασυρόμενους από αυτήν!
  Με τη κομματική τους λογική και  παρωπίδες κατακρίνουν  ό,τι Ελληνικό και ό,τι Εθνικό σαν φασιστικό, ρατσιστικό και ...Χρυσαυγήτικο!

  Γι αυτούς το ξεπούλημα της Μακεδονίας . της Θράκης , της Β. Ηπείρου και (γιατί  όχι) των Δωδεκανήσων και του Αιγαίου, ίσως και της Κρήτης, είναι  το όνειρό τους, αφού συνάδει με την παγκοσμιοποίηση, την πολυ(α)πολιτισμικότητα και τον αχταρμά θρησκειών, ηθών , εθίμων και  εθνικοτήτων που αποσκοπούν στη διάλυση της Ελλάδος.
 Εμπόδιο στα όνειρά και τους σχεδιασμούς τους αυτούς αποτελούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ που αγαπούν τη πατρίδα τους, τις παραδόσεις, τα έθιμα τη θρησκεία και την Ιστορία τους.
 Κινητοποίησαν λοιπόν, το "μηχανισμό" τους και οργανώνουν αυτή τη στιγμή ...αντισυγκεντρώσεις  για να σαμποτάρουν  τις εκδηλώσεις για τη Μακεδονία, δημιουργώντας έτσι μίσος και αντιπαράθεση μεταξύ των μαθητών, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι συνέπειες.
Πρώτα το κόμμα και όλα ας καούν!
 Την απάντηση όμως θα την λάβουν σύντομα οι ίδιοι και τα εκτελεστικά τους όργανα, αφού οι εκλογές είναι κοντά και το μόνο βέβαιο είναι ότι κυβέρνηση δεν "ξαναβλέπουν" όσα ψέματα και να πούν, ό,τι και να κάνουν, γιατί με τη συμπεριφορά τους αυτή χαλυβδώνουν τον πατριωτισμό και ξυπνούν όσους είχαν αποκοιμίσει από το νηπιαγωγείο με τις ...επετείους , τους νεκρούς αγωνιστές κ.λ.π. φαιδρά.
 Ο καιρός γαρ εγγύς.

 Φ. Ιωάννου